Въпрос за субдомейн в public_html

• Автор Автор wood
  • Начална дата Начална дата

wood

Senior Member
Въпроса ми е следният, имам два субдомейна с еднакви имена ...единият е
www.pr.site.com а другият е www.pr.site.net. Когато направя субдомейните pr те ми се дублират в public_html и единият не излиза. Как мога да кача двата еднакви субдомейни в public_html.

Re: Въпрос за субдомейн в public_html

Въпроса ми е следният, имам два субдомейна с еднакви имена ...единият е
www.pr.site.com а другият е www.pr.site.net. Когато направя субдомейните pr те ми се дублират в public_html и единият не излиза. Как мога да кача двата еднакви субдомейни в public_html.

Ако ползваш cpanel просто си задаваш пътя до директорията при създаването.

Ако ръчно добавяш трябва да си редактнеш директориите във виртуалните хостове за субдомейните в апаша.

Ако ползваш и друг уеб сървър вече ще ме хвърлиш в тъча, та дай малко повече инфо. 😉

Ползвам cpanel на суперхостинг...задвам пътя на единият суб домеин до public_html/site.net но субдомейна не се показва в тази директория. Ще пиша на супорта на хостинга.

Ползвам cpanel на суперхостинг...задвам пътя на единият суб домеин до public_html/site.net но субдомейна не се показва в тази директория. Ще пиша на супорта на хостинга.
Няма и да се покаже, можеш да насочиш субдомейна към която пожелаеш съществуваща директория, даже ти показва наличните, като можеш и да си създадеш.

Когато не е зададена директория, вече сипанела си създава поддиректория за субдомейна автоматично. 😉

Та тествай и ако не става драсни, няма смисъл да занимаваме съпорта, ако няма проблеми. ;D

OK, ще пробвам и ако не стане ще пиша. Мерси.

А може ли да уточниш кой е основния домейн на хостинга и кой е паркиран/добавен ?

Всичко е наред вече...грешката беше моя. Така е човек когато бърза и недоглежда.😡

Back
Горе