SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за Epay.bg

MsGeR

Banned
Здравейте . Как е хавата .Имам един въпрос Epay.bg ПОддържат ли катри от "Общинска банка" Долу пише Maestro? Или пък тези на HVB BankBiochim . Въпроса ми е дали ги поддържа , защотот ми трябват за да си изтегля пари оттам
 
Re: Въпрос за Epay.bg

ми това което се сещам, като единствен вариант е да използваш превод по сметка. За целта трябва да знаеш IBAN-а на сметката и като се логнеш с потребителското си име влизаш в менюто преводи. После като сметка, от която да бъдат преведени парите избираш Микросметка и като получател въвеждаш IBAN-а на сметката, която искаш да заредиш.
Цялата тази операция ще мине през ЦКБ (еPay.bg са обвързани с тях) и незнам колко ще ти струва транзакцията. Най-вероятно ще те таксуват от 2 до 4 лева за превода :) Не съм зареждал до сега от микросметка в карта през ePay.bg и не мога да ти дам конкретна такса за извършване на превода
 
Re:webmoney za ePay

Re:webmoney za ePay

Здравейте може ли някой да ми обмени WMZ za ePay?
 
Re: Въпрос за Epay.bg

Виж, пусни си друга тема специално за целта. И не задавай един и същи въпрос по няколко пъти. Хората го прочетоха и първия път. Ако не получаваш желания отговор, значи няма желаещи. :)
 

Горе