Въпрос за .info

WillbeS

New member
Здравейте, искам да си купя домейн .info от godaddy за $1.99. Та въпроса ми е - има ли някаква уловка, защо е толкова ефтино? Например има ли значение за търсачките, че завършва на .info и може ли това да се отрази негативно на SEO оптимизацията на сайта или пък да има някакъв друг проблем за в бъдеще?

Ще се радвам ако някой помогне със съвет и по принцип ме интересува окончанията на домейните играят ли някаква роля за SEO оптимизацията или няма значение и ако видиш промоция - действай 🙂

Re: Въпрос за .info

Няма никаква уловка...купувал съм инфо домейн и за 0.99$... Уловката е когато го купуваш да внимаваш какво ти предлага татенцето... Че по някога при такива промо домейни ти се прикачва по някоя и друга тяхна услуга. За това гледай какво е маркирано. За СЕО -то няма никакво значение, ако добре си оптимизираш сайта може да изпревари много други com/net домейни. Друг е въпроса че хората са свикнали с com домейните.

Последно редактирано:
Re: Въпрос за .info

Уловката е че това е цена само за първата година, после цените са си нормални.За сео според мен има малко значение в негативна посока, наистина малко по-бавно се ранкват, но мнения по темата колкото искаш.

Back
Горе