Въпрос за microsoft Outlook

miraco

New member
Имам нужда от малко помощ, налага ми се идин или два пъти седмично да изпращам до 12 имейла малко фирмена /ценова/ информация. Използвам фирменият ми имейл Outlook , има ли функция и къде да я открия да мога да изпращам информацията до всички наведнъж, а не да пиша на всеки поотделно.

Последно редактирано:
Re: Въпрос за microsoft Outlook

Имам нужда от малко помощ, налага ми се идин или два пъти седмично да изпращам до 12 имейла малко фирмена /ценова/ информация. Използвам фирменият ми имейл Outlook , има ли функция и къде да я открия да мога да изпращам информацията до всички наведнъж, а не да пиша на всеки поотделно.

Спомням си че май се слагаше точка и запетая и интервал след нея, после пишеш мейл адреса на следващият който желаеш да получи. Сигурно по този начи, когато прочетът писмото и погледнат на получател, ще видят всички до които е изпратено писмото. Тествай първо.

В Outlook си има Copy: и Bcc:
в първия случай всички ще си виждат мейловете (на другите адресати), във втория няма да виждат на останалите адресите.

Извинявай, къде мога да открия това BBC, търсих но нещо.... аз съм с версия 2007 на български език.

1. From the Outlook toolbar, click New and select Mail Message.
2. A new message window will appear.
3. Go to the Ribbon and select the Options tab.
4. In the Fields section, select Show Bcc.
5. The Bcc field will appear. Place the address(es) you wish to send a blind carbon copy.

прегледай само нещата как са ти преведени точно на Български и ще се оправиш

Аз съм с 2003, но предполагам че е същото.
Пускаш Outlook, отваряш адресната книга (CTRL+shift+B) и после от File-> нов контакт и от прозореца който ти се отвори от File избираш new entry първото е в списъка. Отваря ти се един прозорец и избираш нов дистрибуционен лист и там задаваш необходимите ти адреси. След това като идеш на Ново писмо избираш този лист в полето за адресанта. Можеш да имаш няколко такива списъка за различни групи и вече не пишеш по два пъти в седмицата по 12 адреса.🙂

Последно редактирано:

Back
Горе