SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за pay pal

Re: Въпрос за pay pal

От личен опит: без проблем прехвърляш от Premier във VISA Electron - става за 2-3 дена.
Последния път дори не пожела да ми възприеме в акаунта прехвалената VISA Electron на Първа Инвестиционна, камо ли да дърпам пари от нея.
Имам проведени 4 разговора със супорта им преди 40 дни от което разбрах, че гаранция че всичко работи за България има само ако си с Виза. Чиста, истинска, кредитна, не с някакви дебитни карти. Имам и МастерКард, дори и от нея не мога да си изтегля парите!

Така че гайдове писани някога си на сайтове, на които пише Българския сайт за Пейпал и други такива не са актуални, който им вярва си е за негова сметка. Говоря за положението в момента, не за някога си.

Друг е въпроса, че ако не ти дават кредитна карта или не искаш да взимаш заем от банка, винаги можеш да си извадиш кредитна карта с неснижаем остатък - вкарваш 50$, които не трябва да пипаш, с всичко внесено отгоре разполагаш на 100%. За 2-3-те дена - на сайта на PayPal много ясно е написано:
Options - Processing Time - Cost
Withdraw funds to your bank account Banks in the U.S.
3-4 Business Days - for banks in the U.S. - Free
Withdraw funds to your card 5-7 business Days €2.00 EUR
 
Последно редактирано:
Re: Въпрос за pay pal

Абе в този пейпал не стават ли много кражби? Бях регистрирал на времето на леля ми картата и след 1 месец като дойде разпичатката за кредитните вноски в листа пишеше, че през пей пал някой си купил самолетен билет за малайзия и някакви летни дрехи... така де улекнахме с 1000 евро после в полицията нищо не направиха, а банката си искаше парите по вноските. Наложисе да се блокирва картата и т.н...
Та мисълта ми е не е ли по добре да си ползваме epay.bg ?
 

Горе