SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за Skype

tipin

New member
Та въпросът е такъв:

Имам два компютъра работещи непрекъснато с постоянно пуснат Skype, вкъщи и в офиса, като и двата са логнати с един и същ никнейм: .
Понякога се случва, когато ползвам Skype в офиса, съобщенията да се появяват и вкъщи.
Понакога става, понякога не?
Има ли някакви настройки за това.
Ако не е ясен въпроса, да поясня?.
 
Re: Въпрос за Skype

То е ясен въпроса, но аз си мислех че винаги се появяват съобщенията и на двата компютъра, щом си с един акаунт.

Ясно, то затова и питам, че понякога нестава, да не би да има някакви настройки за това или просто нещо ми се е бъгнало.
 
Re: Въпрос за Skype

И аз като съм пробвал до сега и на двата скайпа са се появявали съобщенията. Нещо се е бъгнало, няма настройки за това. То дори се смята за дупка в сигурността.
 
Re: Въпрос за Skype

Правиш си за офиса друг акаунт и нямаш грижи.
 
Re: Въпрос за Skype

Скаип си се оказва доста бъгава система и все повече се убеждавам че не може да се разчита на него за сериозна работа.При мен наи редовно ми пишат а не получавам съобщенията и после аз като има напиша нещо ми избълва съобщенията от 2-3 дена така че според мен и твоят проблем си е бъг.
 
Re: Въпрос за Skype

При мен също понякога се получава така. Имам в нас компютър и лаптоп, свързани чрез рутер и незнам как се получава така, но почти винаги като са пуснати и двата компютъра, на скайпа на единия другия не е на линия и като му пиша нещо не го получава. Получава се след 2-3 дена, когато другия се появи на линия, въпреки че и двата са постоянно включени с включен скайп. Понякога и веднага си става, но не винаги.
 
Re: Въпрос за Skype

Принципно ако си вписан дори на 10 Компа и някой ти пише то съобщението винаги ще се появява и на 10 компютъра. Не получаването според мене не е бъг в скайпа, а въпрос на интернет и дали се филтруват канали, а че има милиони бъгове в скайпа си е друг въпрос.
 

Горе