Въпрос за SMF

diabolic.bg

The Old Wastelander
Имам един SMF форум, който използвам като капан за спам ботове. Проблемът е, че те в 99% от случаите използват фалшиви имейли и това само ми тъпче логовете с грешки и растат с бясна скорост.
Има ли настройка, която забранява изпращането на имейли от форума, че аз не видях такава. Версията е SMF 1.1.16.

Благодаря!

За: Въпрос за SMF

Administration Panel > Registration > Settings > Method of registration employed for new members > спри тези двете: Member Activation и Member Approval.
Също погледни и тези двете: Notify administrators when a new Member joins и Send welcome email to new members.

В най-лошия случай трябва да спреш и четирите опции и повече няма да го имаш този проблем.

Благодаря! Явно лошо съм се изразил. Става въпрос да не се пращат писма например, когато един бот отговаря в темата на друг. Писма при регистрацията изобщо няма. Вратите са широко отворени и се регва всеки, който иска да се набута в капана (за хората пише, че нямат работа там ).

ахАа... не съм те разбрал, явно. Извинявай. :-]
Амии... в такъв случай се сещам за друг вариант...
Виж в темплейта - просто махни опцията за известие/известия от теми и мнения? Те доколкото знам по default са изключени... така, че реално ако няма опция за включване - няма да имаш този проблем?

(Това не знам като съвет или като въпрос да го приемеш... 😀 )

Back
Горе