SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно приятелските линкове?

dekemvri

New member
Здравейте,

Имам въпрос към тези от вас, които се занимават със СЕО и могат да ми отговорят. Ако имам раздел в сайта, който се казва ПРИЯТЕЛИ и добавям там приятелски линкове, като съответно и те ме добавят в техните сайтове (някои ме добавят във footera, другите в отелни странички)..
Въпросът е дали има проблем, ако приятелските линкове станат 50-100.. чувал съм някъде, че над 10 Гугъл може да те добави в разни спам листи.
Ще се радвам, ако някой ми отговори :)

:confused:
 
Re: Въпрос относно приятелските линкове?

Според зависи, да не кажа всички ала половината ще ти кажат че е така (да не разменяш толкова) но мога да ти дам примерни сайтове които нямат кои знае колко уникално съдържание и с доста приятелски линкове които отново имат не лош успех от посещения.
 
Re: Въпрос относно приятелските линкове?

Какъв е смисъла да пазим връзките да са по малко от 100 ? Въпроса е дали приятелски връзки и обратни връзки пречи за нещо.
Смисъл аз имам връзка в твоя сайт и ти имаш връзка в моя сайт. Това + или - е за ПР и т.н. ?
 
Re: Въпрос относно приятелските линкове?

а какво са приятелски връзки?

Смисъл аз имам връзка в твоя сайт и ти имаш връзка в моя сайт. Това + или - е за ПР и т.н. ?
Сега какво гониме? Магическото число ПР, число на приятелски връзки, число неприятелски връзки?
Правиме една страница "Приятели", забраняваме от индексация, слагаме нофолоу и отиваме на кафе.
 
Последно редактирано:

Горе