Въпрос относно сео оптимизация

Den Cho

New member
Здравейте искам да попитам дали съм подбрал правилно ключовите думи и описанието на моя сайт понеже ще ползвам услугите на Google Adwords . Сайта е на тема електронни цигари и всичко свързано с тях.

Това са ключовите думи и описанието което съм подбрал.
Код:
<meta name="keywords" content="nicotina liquida, cigarrillos electronicos, dekang liquido, Madrid, el cigarro, vapeo, vapor, tabaco, claromizadores, baterias, ego-t, joyetech, eroll, blisters, estuches, anillas, cargadores, usb, expositores, e-liquido, venta, accesorios" />
<meta name="description" content="Venta de cigarrillos electronicos,nicotina liquida, liquidos dekang y accesorios en Madrid solo por mayor." />
<meta name="robots" content="index, follow, noarchive" />
<meta name="googlebot" content="noarchive" />

Сайта е на испански език, превода на описанието е: Продажба на електронни цигари, никотинова течност, течност деканг и комплименти в Мадрид само на едро.
Благодаря.

За: Въпрос относно сео оптимизация

<meta name="keywords" content=... - спокойно можеш да го махнеш. Никоя от големите търсачки не го ползва вече.
<meta name="robots" content="index, follow, noarchive" /> - "index, follow" са по подразбиране. Остави само noarchive ако ти е толкова важно.
<meta name="googlebot" content="noarchive" />[/CODE] - Горе го задаваш на всички ботове. Защо е нужно специално за гугъл бота?
Дескрипшънът изглежда добре. Там мисля, че лимита беше 160 символа - ти се вместваш като че ли. Даже може да допишеш лекичко.

<meta name="keywords" content=... - спокойно можеш да го махнеш. Никоя от големите търсачки не го ползва вече.
<meta name="robots" content="index, follow, noarchive" /> - "index, follow" са по подразбиране. Остави само noarchive ако ти е толкова важно.
<meta name="googlebot" content="noarchive" />[/CODE] - Горе го задаваш на всички ботове. Защо е нужно специално за гугъл бота?
Дескрипшънът изглежда добре. Там мисля, че лимита беше 160 символа - ти се вместваш като че ли. Даже може да допишеш лекичко.

Демек без ключови думи така ли? А имаш ли представа понеже сега разглеждам формата за попълване на кампания в Google Adwords и стигам до стратегия на офериране и не знам дали ръчно или Google Adwords да решава офертите ми, кое ще е по-добре? Разполагам с 100 евро за реклама
Благодаря

Демек без ключови думи така ли? А имаш ли представа понеже сега разглеждам формата за попълване на кампания в Google Adwords и стигам до стратегия на офериране и не знам дали ръчно или Google Adwords да решава офертите ми, кое ще е по-добре? Разполагам с 100 евро за реклама
Благодаря

https://support.google.com/adwords/?hl=bg#topic=3119071

Back
Горе