SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно Google Adsense

H1pNoTiC

New member
Здравейте, днес сулчайно попаднах на този форум и става 2 часа съм се разчел тука като невидял ;) Лошо в това няма, но имам един въпрос който много ме гложди ето и за какво иде реч:

Имам сайт свързан с автомобилизъм и моторни спортове, преди около 2 години имах Adsense, които вървеше много добре, но се подмамих по акъла на братовчед ми е направих някой друг фалшив клив ::) Сега като се замисля това е било може би най-глупавото нещо, което съм правил, но както и да е станалото станало... От скоро време гледам голям бум по българските сайтове с тоя Adsense. Опитах да се регистрирам пак, но от Google любезно ми отказаха (Вероятно съм в Blacklist-а). и сега искам да попитам:
- Ако все пак съм в blacklist-а (което най-вероятно е така), това завинаги ли ми затваря вратите към тях?
- Ако прехвърля домейна на друго име и кандидатствам отново с данните на новият собственик, дали ще ме одобрят?
- Мога ли да кандидатствам за Adsense на друг сайт с моето име, адрес и т.н?

Благодаря Ви предварително!

П.С. - форума е страхотен!
 
Re: Въпрос относно Google Adsense

И за да не стане гаф отново ако те одобрят прочети кореспонденцията ми с G :)

Както знаете Програмната политика на AdSense не позволява поставянето на рекламен код на страници, чието съдържание е основно на неподдържан език, какъвто все още е българският. Ето защо Ви съветваме за момента да се въздържате от поставянето на рекламния код на страници на български език.

Разбирам че е възможно да виждате сайтове на български, които показват Google реклами и че бихте желали да получите разяснение относно нашата политика по поставянето на рекламния код на такива страници. Въпреки това, тъй като зачитаме конфиденциалността на всички наши издатели, не можем да разкриваме никакви допълнителни подробности за отношенията ни с тях.

Уверяваме Ви, че работим усилено по това, да включим българския в списъка с езиците, за които поддържаме AdSense за съдържание, но засега не можем да се ангажираме с конкретна дата, на която това ще се осъществи. Разбира се, след като започнем да предлагаме поддръжка на AdSense за съдържание за български ще информираме своевременно българските издатели
 
Re: Въпрос относно Google Adsense

Незнам какво става ама днеска много се зарадвах като видях, че са ме одобрили. Викам чакай да опитам пак да видим какво ще стане и си пуснах нова заявка за Adsense със същите данни както преди, т.е. пак на мое име и ме одобриха... ::) Явно става ;)
 

Горе