SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Гледам и не вярвам на ... монитора си

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Сериозно издание , а какви глупости пише ???
http://news.idg.bg/?call=USE~newsmsg;&t=daily&msgid=41012

Интернет гигантът Google закупи FeedBurner – известен производител на технологии за RSS канали за блогове, както и на други технологии за представяне на информация. Точната сума на сделката не е оповестена, но по неофициална информация тя е в размер на 100 милиона долара. Представители на Google заявиха, чe целта на покупката е разширяване на позициите на компанията в сектора, както и създаването на нови услуги за предоставяне на информация. Компанията обяви намеренията си да интегрира RSS технологията FeedBurner, която ще стане известна като Google Reader.
 
Re: Гледам и не вярвам на ... монитора си

и какво е глупавото в случая .. тая сделка я гласят от няколко месеца.. новината си е новина .. много си е добра даже
 
Re: Гледам и не вярвам на ... монитора си

не за пръв път Г. купуват компания само заради технология разработвана от компанията която да използват за подобряване вече съществуваша Г. услуга ..
 

Горе