SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Глупав домейн въпрос

BGNEWS

New member
Здравейте. До сега не ми се е налагало да местя домейни от GoDaddy, но искам да преместя мой домейн от там към Hostbulgaria. Но в случая ми трябва т.нар. EPP KEY. В кое меню мога да го изнамеря или как да го изискам от GoDaddy. Позволено е да се посмеете, но ще се радвами да ми отговорите. Благодаря предварително.
 
Re: Глупав домейн въпрос

В домейн мениджъра цъкни върху домейна, отключи го за трансфер от Locked -> Manage и цъкни на Authorization Code: -> Send by Email за да получиш EPP кода за домейна на имейла ти.

*Ще ти се искат потвърждения по имейла евентуално и това е, трансвера става бързо по принцип, но може да трае към 5 дена.

**Не забравяй да смениш нейм сървърите с тези на хостинга ти ако ползваш стандартните на godaddy, тъй като при трансфера по принцип се копират вече неактивните такива(нс#.домейнконтрол.нещоси) и може да ти падне офлайн сайта за към ден два докато ги смениш с тези на енома и се опреснят записите навсякъде по доставчиците... ;)

*** Успех. ;D
 

Горе