SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Ахахахах типично!

За пореден път като усетят че има някакви такива кампании и веднага се появяват някакви които едва ли не те са организатори на всичко и ще чуете само "ДСБ организира протест на които дойдоха X хора :D" ...

Преди този номер почти винаги го правеше АТАКА...

Пригответе някои друг домат и за ДСБ :)
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

И много обувки и за ДСБ!

БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА Я УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИ!!! Е добре де, поне аз не искам :)
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Няма вече значение. Никакво. Който не е гледал последното предаване на Цветанка Ризова "На 4 очи" - ГАЗ НЯМА ДА ИМА !!!!!

Правителството шикалкави с репликата "до 2 часа тръгва" от 3 дена - газ не е тръгнала няма и да тръгне. България е пред жестока икономическа криза. Чирен е окраден !!! За това го пуснаха на бързо за да не може да се отчетат след това.

Русия е изправена също пред криза затова сключи договор с България за 450$ защото газовите и находища са спаднали на половина за 1 година.

България няма алтернатива за газ. Румъния даже има свой добив от Черно море !!!! Представете си - Румъния, бяха толкова назад зад нас, a сега ще ни дават Ток и Мазут !!!! БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ

КРАЙ СМЕ !!!!

От тук нататък няма значение дали ДСБ или ГЕРБ искат да се присламчат към протеста за да свалят правителството..

Трябва да има предсрочни избори веднага. Който спечели - трябва да му покажем че трябва да го е страх от нас не само на 14ти, а всеки път когато:
- депутатите си купуват нови коли.
- гласуват си премии
- не присъстват на Парламентарния контрол в петък
- ... всичко.. разбира те ли... ЗА ВСИЧКО КОЕТО НЕ НИ ХАРЕСВА.


Това е последния ми призив в този форум към всички да се борят за правата си ВИНАГИ !!!

Повече информация.

http://www.dnes.bg/article.php?id=63916

Газта не се знае кога ще се пусне, а трябват поне 36 часа за да пристигне при нас. ИКОНОМИКАТА НИ Е ПРЕД БАНКРУТ. Редица предприятия са пред фалит и ще фалират !!! Словакия си отвори блоковете на централите. НИЕ НЕ МОЖЕМ ?

НА 14ТИ НЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИМ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ЗА ДОГОВОРА НА ОВЧАРОВ !!!!!!!!!!!!
 
Последно редактирано:
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Кофти номер :-( Много хора няма да излязат имено поради Костовистите :-(
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

КОЕТО НЕ Е ПРАВИЛНО!!!! ЗАМИСЪЛА НА ПРОТЕСТИТЕ Е ИМЕННО - ДА СА АНТИПОЛИТИЧЕСКИ! ВСЕКИ ОПИТ НЯКОЙ ПОЛИТИК ДА ЯХНЕ ПРОТЕСТА, ЩЕ БЪДЕ ОТБЛЪСКВАН СЪС СИЛА АКО ТРЯБВА!

Специално аз за Бургас мога да отговарям, защото тук ще протестирам, няма да допуснем политици да се обявят за лидери на протеста! Няма да нападаме нито полицаи, нито държавни институции - протеста ще бъде мирен, но никой да не смее, да се самообяви за негов лидер, особено с политически намерения! Протеста е организиран от народа и само народа заедно ще решава какво и как ще се случи! Нека не позволяваме на такива палячовци да трупат дивиденти на наш гръб!
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

хм ... марто я пусни и един политфорум, че много активисти се събрахме :)
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА Я УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИ!!! Е добре де, поне аз не искам
Като не искаш, шо тераш майка ти в България?
Точно там ни е проблемо, че не ни управляват българи а руснак, турчин и германец.

България требва да се управлява от българи, но за това требват хора с ташаци, управляващите са абсолютни пички, каквито са и повечето съвременни българи (особено софиянците), и още по-особено гласуващите, ревещите по форуми, протести и т.н. Всичките ни популярни личности са пички и педали - политици, футболисти, журналисти, писатели, водещи на ТВ предавания и т.н.
Нормалните хора немат болната амбиция и курвенско поведение за да се издигат до управленските лостове, за съжаление немат и желание да гласуват и протестират освен ако не ги засяга лично, както се случи при протестите на млекопроизводителите, шофьорите, даскалите и т.н.
 
Последно редактирано:
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Пламен - БРО ! Има схема, при която, който и да дойде на власт е в кюпа! Не го ли разбираш? За това не искам Българи! Който и да ни управлява - първо подсигурява всичко до девето колено и едва после почва да мисли за народа - тоест за
нас. От 89 до сега Исправителства, колко различни хора - всъщност те заедно си пият кафето, ракията. Не бъдете наивни да мислите, че тоя е добър политик, а другия лош - всички са еднакви.

В момента пак казвам - изградени са яки канали, яки корупционни схеми, които нямат бутане - нямат, докато нашите се въртят.

ЕЙ поради тези причини не искам БГ да ни управляват.

НЕ го ли разбирате това не знам? Искам хората, които ни управляват да мислят за народа, а не за роднините и собствените блага.

Абе пичове, не виждате ли от снимки, видео материали, не виждате ли, че политиците от различните политически партии играят заедно.

Както и да е, аз лично на бюлетините искам да има и графа - не съм съгласен с изброените - както е в Русия например.

Е, дадох моите обяснения, защо не искам Българи да ме управляват.

Който ме разбрал - добре,
който не - здраве да е. Това е мое мнение

В момента наистина са Турчин, Руснак и Германец, но аз имам напредвид хора от Европейския съюз на мандати.

Щото Турчина, Руснака и Германеца са си българи - но като цяло и истински българи са имали възможността да ни дърпат конците - и резултата - България - се ратапя и разяжда.

А и нещо друго - в момента се толерилат само мангали и турци - навсякъде около мен вече чувам турска и циганска реч - новини на турски,
още малко ще поискат и рекламите да бъдат задължително на турски, даже вече няма да се превеждат и филмите със субтитри - на български ами на турски :) щото малко останаха българи

Абе въобще....
 
Последно редактирано:
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

И на мен ми беше хрумнала идеята, преди време, да се покани европейската комисия да назначи българско правителство на ротационен принцип, като отчаяна мярка нещо да стане в тази държава, но не мисля, че и те са особено читави(вие от къде мислите са се учили нашите) особено когато трябва да отговарят пред българите. Така, че това е слаба идея.

А за бетонните сини глави, по добре да се закопаят някъде без много шум.
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Както човек гради средата, така и тя него а кое в какви пропорции си зависи...
Мои познати в Америка например си спазват всичко там - косене на трева ( иначе те глобяват ), правилмно движение по пътищата и всичко останало - данъци... а тук правят изключения.
Тъй, че само от нас си зависи - докато има толерантност към нещо, ще го има и него!
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Протест. Само така. Там сме.
Но ни Костов, ни друг политик имат място там.
Баси нахалството. Цял ден обикаля телевизиите...
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Протест. Само така. Там сме.
Но ни Костов, ни друг политик имат място там.
Баси нахалството. Цял ден обикаля телевизиите...

Недей така... Костов е един от най-умните политици на съвремието ни. И аз не искам никаква политическа сила да яхва протеста, но Костов си заслужава винаги да бъде изслушан.

Той няма да яхва пртеста, но ако иска да ни каже нещо, трябва да го чуем... това е право на всеки, както и на Станишев да се защити...
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Тъй, че само от нас си зависи - докато има толерантност към нещо, ще го има и него!

Хубави и мъдри думи !

Ако спрем с толерантността към ограбването на държавата, корупцията, наглостта и още някой други дребни нещица ... може би малко повече хора ще се гордеят че са българи.

Убеден съм, че твоите познати в американско се гордеят, че са американци ... нищо, че вероятно произхождат от нашето полукълбо.

Днес четох много неща за протеста. Убедих се в едно - SEO-тата сме най-толерантни от всички :) Вероятно защото отдавна сме се примирили, че врагът ни (G.) е доста по-мощен от нас :) Другите не видях да са така примирени. Всички с малко мозък в главата си знаят, че един ден протест едва ли би обърнал каруцата ... но все пак е достатъчно да я разклати :) Дори и много нежно и лекичко. Все е нещо.

Иначе ще продължим да живеем в страната на чудесата. Това е прекрасно. Това е страната на Симеончо, Доганчо и Станишката. Това е страната в която примиера нарече над един милион българи - циркаджии. И беше прав. Даже не сме циркаджии, а сме палячовци ... щом търпим всичко това.

Тези които не искат повече да търпят - на 14-ти - знаят къде :)
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

bedio : и ти ли бруте ??? :)
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Ами истина е.. умен е човека много.. може би един от най умните на съвреенната политика. Съжелявам, но така мисля. Но това е бз значние. Важното е да сме единни на 14ти, и не само на 14ти, а всеки път когато се налага !!! "Бог да пази България" както се казва, но не става само така. Ние също трябва да я пазим.
 
Последно редактирано:
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

малко оффтопик
Абе хора я кажете как да се измъкнем група хора от около 5-6 човека от час, за да отидем на протес, по възможност по легален начин, някой да е лекар от форума?
 
Re: ДСБ ще прави протест на 14.01.2009 ?

Знаеш ли Сами.. Мисля че самите Учители ще Ви пуснат. Те са от най-ощетените през последните години. Кажете им че искате да протестирате и за тях, за това което се бореха те преди някоко месеца,.. когато правителството се изгаври с тях.
 

Горе