Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Да, трябват ти 300 поста, за да видиш и имената. Отделно до тогава ще можеш да даваш само положителна 🙂
На вас сериозно ли ви дреме за репутацията 🙂Това си е един вид дискриминация - да не мога да дам отрицателна репутация на някой...
Това си е един вид дискриминация - да не мога да дам отрицателна репутация на някой, който пише неправилно, който греши в мнението си и подвежда другите, а в същото време този образ да може да ми даде отрицателна репутация, само защото не съм му симпатичен, без да се интересува, какво знам и мога, и че знам повече от него! И не, ситуацията далеч не е хипотетична - получавал съм достатъчно такива негативни оценки от хора, които знаят и могат много по-малко от мен, а аз нищо не мога да направя насреща, за това и спрях да влизам тук, във форума.
Кажете, дайте някаква идея, какво да направя? Нима трябва да наспамя с 300 мнения за да мога и аз да имам права както другите? Нима е по-ценно за вас да напиша 300 глупаво-тъпи мнения за да мога да давам негативни репутации на тези, които с коментарите си подвеждат, или е по-добре да имам 50 мнения, но да са ценни?!