Дайте идея за достъпване на е-поща на домейна?

Federal

New member
Налага ми се от различни места да влизам в пощите на домените си и понеже бързам, няма време често и трябва първо да се логна с профила си в сайта на хоста, след това в контролния панел. Да избера поща и пак да се логна.
Разбирате, че това понякога е отчайващо бавно. Мисля, да вкл. един линк на контролния панел за е-пощите направо в сайта, но не знам дали така е правилно? Или да го скрия, да стане невидим за останалите.

За: Дайте идея за достъпване на е-поща на домейна?

Не съм запознат много дали може да се ползва някакъв по-лесен начин, но със сигурност може да пренасочиш пощите към една друга поща, примерно в abv или gmail и от там да гледаш всички имейли. Освен това можеш да си направиш отделни самоличности в abv или gmail (за гмайл не съм пробвал, но сигурно и там може) и като отговаряш от тамошния имейл да изписва, че си отговорил примерно от един от твоите admin@twoq-sajt.com.

Можеш директно да настроиш мейл клиента на всяка поща да бъде GMAIL и по този начин от всяка точка на света и от всеки компютър или телефон ще имаш достъп 🙂
Ако нямаш много важни писма, можеш директно да започнеш от тук - https://www.google.com/a/cpanel/standard/new3, после само променяш MX записите в твоя хостинг и си готов.

Хостинга cPanel/WHM ли ползва?

Back
Горе