SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Дайте нещо оригинално бе хора!

webmoney

New member
чак сега видях пиниза със скрития раздел на форума, но от това което прочетох останах с впечатление, че това е някаква пародия на BlackHat

аре дайте свежи идеи - стига с тези изтъркани номера, дето вече са филтрирани от всички търсачки - сигурен съм че има още 1 вагон дупки в Гугъл, ама нов харем със стари.... сео-номера не се прави!

айде който знае някакъв наистина полезен пиниз - да го каже, пък с общи усилия можем и да го ъпгрейднем - ето ви примерни теми за размисъл:

ТЕМА 1: виждам текат ви лигите за bgtop.net, но дайте първо някаква сравнителна статистика - колко хора на ден влизат в другите рейтинги - може да се окаже че и стар.bg и бългериантоп.com и останалите дребни рейтинги вече вършат работа - освен това кой е казал че огромният траф от bgtop.net е целеви!!!

ТЕМА 2: за кво изобщо ги ползвате тез контент-генератори - обяснете ми? ако ви трябват хиляди вътрешни страници(за висок PR) - много по-ефективно е използването на някоя нова(неиндексирана) БД - по 1 страница за всеки артикул примерно - ето ви и PR4 до месец! Кажете ако не съм прав

ТЕМА 3: някой ползва ли още XSS-линкове, или от април насам нови(пробиващи филтрите) шаблони не са измислени?

ТЕМА 4: защо примерно "пърженPR+клоака" работи много калпаво на високи ПР-ове но работи идеално до ПР4 - ръчен преглед ли правят от Гугъл на най-високите ПР-и?

ако някой има свежи идеи, но е скръндза и не иска да ги пише дори в скрития раздел - да ми пише на ЛС - можем да обменим опит :) ама новобранци да не ми пишат - нищо по-конкретно от това което написах тук няма да издам :) ако някой е прочел всичко това но НИЩО не е рабрал - да не флуди! няма време за обучение от нулата, сори!
 
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

За съжаление, във форума няма много хора, които да са привлечени от тъмната страна.

ТЕМА 3: някой ползва ли още XSS-линкове, или от април насам нови(пробиващи филтрите) шаблони не са измислени?

За линкове ли си го ползвал или за дооруей?
 
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

линкове. 1000 уязвими "search"-а(избирах ги направо от Я-Каталога - дъ бест от дъ бест!) + скрипт за генериране на HTML с всичките линкове вътре (общо бяха 2-3 гигабайта - програмчето ги правеше за час-два и още толкова за да ги разпредели по FTP-тата) и чакаш търсачките да ги схрускат :) после глей кво става с рейтингите а и с позициите по ВЧ-думи! ех пусти млади години..... сега само yahoo ги приема ама къв праз? кой ти ползва йаху
 
Последно редактирано:
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

Същата концепция работи в друг контекст. Намираш място където да си оставиш линка (публикация в силана соц. мрежа, профил във форум, въпрос на въображение) след което изсипваш арсенала от спам скриптове към въпросната страница.

Може да го правиш и за линк или като доруей.

До колкото разбрах визираш адсенс като монетизация? Но си клатиш акаунта ако го правиш това за адсенс. :)
 
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

адсенс иска кликове а аз използвам нуждите от външно СЕО на хората
в рекламните борси за линкове(примерно SAPE.ru) цената не зависи от посещаемостта - варира от тИЦ и PR + един добър плюс са многото "внутрянки" от 1-во ниво особено ако имат и ненулев ПР и става пей сърце!
както казах в другата тема - седиш си и си пиеш биричката а парите се трупат :)
 
Последно редактирано:
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

Еми не знам колко общо има продаването на линкове с оптимизация, но щом се изкарват парички...

Какво ползваш за линк спам?
 
Re: Дайте нещо оригинално бе хора!

еми как бе - нали има вътрешна и външна оптимизация!
освен това разшифровката на тИЦ е тематичен индекс на ЦИТИРУЕМОСТ!
колко линка има към теб и с какво качество! еми ОПТИМИЗАТОРИТЕ дават 1 вагон пари всеки ден за да купуват т нар "Продажни" линкове от главната страница

тез които нямат голям капитал - купуват линкове от вътрешни страници! и тук играе роля ненулевият ПР на вътрешните който вече е следствие от типа перелинковане - голям ПР на главната ли целиш или малки ПР-чета но на всяка под-страница

а по повод правенето на висок ПР САМО с вътрешна оптимизация: хващаш 1 база с 10000 гуми примерно и ги забиваш като динамични страници - ето ти 10000 линка към главната - а Гугъл признава всеки документ(а не само домейна като цяло) като линк - дори да е на твоя си сайт! и не ти трябва да се молиш за линкообмен с никой! 10000 малки линкчета - ПР4 до месец!

P.S. това са все известни неща - затова ги сипя щедро :)

скриптът за генериране на линкове сам съм си го писал навремето - само калпавите search-ове по сайтовете ги търсех ръчно въпреки че последните месеци базите с линкове вървяха из руските форуми за по 200-300$ (РЕЗИЛ! тия пари се правят с такава база за час-два!) и точно такива измекярства на дребно счупиха клона! най-накрая се оказа че към април 2008-ма близо 20-25% от сайтовете са били "балони" ( от моите съответно 100% :) )
 
Последно редактирано:

Горе