SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Дали може да се печели от това?

Cybertack

New member
Здравейте, намерих един готов скрипт който е за продажба на електронни книги. Преди това бях срещнал сайт който продават електронни книги с resell rights за по малко пари при регистрация и определена сума. Та реших да го кача този сайт и да купя няколко интересни книги и да ги предлагам по 1 euro (в самия сайт имаше някъде към 50 включени книги) и идеята ми е че след определена бройка ще почна да си връщам парите. Според вас има ли смисъл или да се отказвам навреме :p

Ето го сайта http://bgtube.info

Не се притеснявайте да изразите критиките или съветите си :)
 
Re: Дали може да се печели от това?

Търсенето по книги е много голямо и определено се купуват, но обикновено от места където има рецензия и мнения на купувачи.

Ако не ти коства много пробвай се, само добави някак мнения (там от където си ги взел нямат ли мнения на доволни купувачи?).

При цена 1 евро на плюс ли си? Не можах да разбера пеймънт процесинга на кой е, защото поиска да се регистрирам. Т.е. какви такси плащаш за 1 евро транзакция?
 
Re: Дали може да се печели от това?

bgtube нали беше за клипове, сега пък ебоокс много рязко сменяш тематиката.
 
Re: Дали може да се печели от това?

Абе то лошо няма и аз като почнах какви ли не неща пробвах докато намеря начин да изплувам :) почнах с обяви после добавих вицове,разкази,мп3 , клипове , форуми , блогове ама стана работата важното е SEO да ти потръгне домейна не е най-важното :) пък и bg си е и като back ground все едно че некви тайни книги продава или нещо от сорта :)
 

Горе