Дали статии за ***** могат да ми навредят?

w1ck3dgam3

New member
Здравейте,
напоследък получавам доста статии и в двете си директории на тематика п0кер, казина и т.н. И въпреки, че одобрявам само уникален текст, възможно ли е самата тематика на статията да навреди на целият сайт по някакъв начин?
Например един от минусите, които се сещам веднага е че, не мога да сложа AdSense реклами на статии с п0кер тематика. Дали има други минуси?

p.s. Дори при писането на тази тема думата ***** ми се зачертава със звездички.

За: Дали статии за ***** могат да ми навредят?

И на мен ми е интересно това. Но аз лично смятам да не одобрявам такива, точно заради това че си отрязвам възможността за бъдещ адсенс 🙂. А и достатъчно ме гледа на криво Гугъл заради това, че сайта е директория за статии 😀. Не ми трябват още причини да го ядосвам 😀.

Re: Дали статии за ***** могат да ми навредят?

Аз изтрих от моята директория Axeny статиите с всякакви подобни съмнителни тематики. Навремето ми я наказаха (PR -2) точно след като одобрих една статия, в която се говореше за някаква популярна мрежа за генериране на трафик. Нещо трибуквено беше. Оттогава филтърът е сериозен.

@Cloxy, верно, че преди време имаше някакви наказания с RP-а и 🙂
Добре, а след като вече почти стана ясно, че подобни статии са вредни за самия сайт какво е добре да направя за да не си го отнеса и аз? Да изтрия статиите или да ги държа, но да не одобрявам други подобни?
Ако изтрия текущите доста хора ще има сърдити, а не искам това да се случва и после пак да ме хейтят 🙂

Аз буквално преди 1-2 месеца осъзнах, че едно време съм одобрил няколко статии за пок** и просто ги изтрих. Да ме хейтят колкото си искат 🙂 Даже преди малко изтрих таговете, че малоумният WordPress връща статус 200 на празен таг и си седят в индекса.

Така е 🙂 Все пак сайтовете са си наши, а услугата е безплатна 🙂
Ще се радвам обаче да чуя мнението и на други админи на директории за статии - как те практикуват в подобна ситуация.

Според мен cloxy е прав - изтриваш въпросните статии и всичко свързано с тях - ако има някакви етикети, по примера на cloxy. Все пак директорията за статии си е твоя и ти искаш да си я запазиш чиста - следователно правиш нужните промени. За да не те обвини някой в пристрастие даже може да го запишеш в правилата - че статии на определена тематика няма да се одобряват от теб. Много по-важно е какво мисли Гугъл за теб и твоя сайт, а не какво мисли поредния копирайтър, че не му одобрили рекламната статия.

Back
Горе