Да залагаме на Евро 2012 с dofollow линкове

LinkBuilder1987

New member
Според мен идеята е страхотна! Изберете си мач и кажете на кой отбор искате да заложите. Друг желаещ (аз или някой друг) ще ви даде един хубав dofollow линк ако вашия отбор победи. Ако вашия отбор загуби вие ще дадете такъв линк. Преди да заложим ще погледнем коефициентите в тази страница: http://oddsportal.com/soccer/europe/euro/ и така ще преценим всеки от двамата залагащи какъв по сила линк ще заложи (лесно става, ако например вие заложи на по-слабия отбор и той победи тогава аз ще ви дам линк в сайт с по-висок PageRank от PR-а на сайта, в който вие бихте ми дали линк ако моя по-силен отбор победи). Хейтърите да избягват да пишат в темата!

За: Да залагаме на Евро 2012 с dofollow линкове

Дай направо да прогнозираме кой ще стане шампион и кой ще е голямата изненада (отбор, който не е фаворит и се е класирал най-добре) 🙂 Който познае обира линковете 🙂

Аз залагам на Испания и Русия :cska:

Това кой ще стане шампион ми харесва, но това с голямата изненада не ми звучи добре, защото много трябва да се уточняват условията... сложно е, още не сне намерили хора, а и първенството скоро започва. Защо не вземем просто да си избираме мачове и отбори и всеки да казва на ЛС какъв линк залага на своя отбор?

ОК, аз залагам каквото решите, че Мадагаскар няма да отидат на финали. И същото го залагам по две, че изобщо няма да се появявт на Европейското.

s1yf0x : убеден съм, че на финали ще идат, за разлика от нашите юнаци 🙂

LinkBuilder1987 : е то точно с изненадата е интересно. Има официално класиране на всеки шампионат и никак не е трудно да се уточнят условията.

Хубаво, ама аз искам да заложа 1 или 2 линка на мача Русия-Чехия на 8 юни. Който е навит да ми прати ЛС, да ми каже какво залага и аз ще кажа му кажа какво залагам.

Back
Горе