SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Да се похваля с новини в reddit.com

ivan_fsg

New member
Да се похваля преди два-три часа две новини от моя сайт се появиха на пръвата страница на reddit.com и засега са ми докарали 11 001 посещения и най-много он-лайн потребители 1 056.

ето с какво се появих на първа страница Metro think for yourself ads и Alcoholism
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

Браво, това си е постижение. С интересно съдържание си грабнал хората и си спечелил трафик към уеб сайта ти, където кликат по реклами и ти носят приходи :)
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

http://bg-gallery.info/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=103

Forbidden

You don't have permission to access /index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Да не са ти спряли хоста, с тази джумла си им е*ал майката ...
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

май си получил прекалено много посещения и нещо е гръмнало... :p
Ин`че браво.
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

еми обадиха ми се от суперхостинг, че ще ми спрът трафика, защото имало над 10 000 запитваня на час и съм претоварвал сървара и ще го пуснат по-късно, но на мен тогава няма да ми трябва ;Д един път да се кача на редит и да ме свалят :Д в контролния ми панел ми пише, че за последните две минути има 300 запитваня :) колко трафик губя ;(
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

мерси, а имам още 640ГБ трафик ама как ме резнаха, то така става като се похвалиш :)
ти не гледай трафика, с тази бъгава джумла и 1000 онлайн си минал заделените за теб ресурси с много пъти и са ти резнали хоста :)
 
Re: Да се похваля с новини в reddit.com

Аз пък вчера, някакъв пич гледал едно клипче от видео сайта, и постнал в един от коментарите там линк, имаше около 600 уникални, само от един коментар :)
 

Горе