SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Движение против блогърите

Re: Движение против блогърите

Ами олигофрени, толкова са гениални, че незнаят какво да напишат и за това сигурно са дали пари на някоя преводаческа къща за да им преведат "манифеста"..!! Както и да е все някой ще е против нещо :)
 
Re: Движение против блогърите

Eпа мога само да кажа линк байт и това е най-добрия блогър, който съм чел прочетох всичко на блога :) аз само мога да се преклоня на човека, намерил е начин за линкбайт що да не го ползва :)
 
Re: Движение против блогърите

То ясно че е линкбайт ама що с лошо ;) Даже се чудих дали да дам реален линк към тях. За мен са някви псевдо отворковци. Нали и те имат блог хаха
 
Re: Движение против блогърите

Днеска окончателно разбрах, че България е 100% комунистическа държава! Какво е това червеното в знамето, бе?!? Веднага ще пусна електронна петиция да го сменят с някакъв друг цвят!

Еее то няма такива... само смешки четеш в тоя блог ама и те май нещо не са наред.. пази боже
 
Re: Движение против блогърите

:) Поредният лузър в уеб пространството. :)
Най се кефя на такива - направи си сайт и храни блогари, а не да си направиш блог и да храниш блогари, той така и себе си кълне. Ама май е прекалено зает за да го разбере. Иначе му прява евалата за линк байта - зная колко блогри ще го налинкнат това произведение на болен мозък.
 
Re: Движение против блогърите

Хаха добро начало за сутринта с кафето :) напомня ми за детските години една случка с две циглета братчета бяха се скарали и едното изкрещя на брат си : "Ей циганин щи е*а майката." Общо взето и тук е същия случая :)
 

Горе