Директория за статии

Re: Директория за статии

Който желае, моята я направих, за да не седи празен домейна ...

ама ти дори не си сменил дефолт темата? т.е. дори не правиш някакви усилия да убедиш някого, че това не е еднодневка. Скуби май е абсолютно прав - в секундата, в която ти притрябва домейн или просто нямаш пари в акаунта си за подновяване сайта си заминава.

За какво да го пълним със съдържание тогава?

Кацаров, айде малко по-сериозно де

Смених темата. Като гледам има много добри директории с default темата, но хайде нека моята поне се различава на външен вид 🙂

Кацаров, не си мисли, че се заяждам или нещо подобно.

Ти хубаво си регистрирал домейн и си сложил WP, но да беше вдигнал поне малко авторитета на сайта. Да беше сложил някой друг линк (освен тези от подписа ти).

Как очакваш да напиша статия в сайт без линкове, без PR, с PA1 и DA1 ?
Да, знам - никой не ме кара на сила. Но по този начин едва ли ще се намерят сериозни хора, които да публикуват вътре, освен спамърите, за които понятието авторитет на сайта е някаква несъществуваща дума. 🙂

Домейна е на няма и 2-3 седмици, какъв авторитет трябва да има. Работя за изграждането на линкове към сайта, играя си и с SEO плъгините в Wordpress. Скоро ще почна и по директории и социалки да го събмитвам. Приемам мнението ти, че този сайт не носи някаква тежест, но ако някой желае може да напише статия. Нямам много време, но ще се опитам да поработя върху авторитета на директорията 🙂

Домейна е на няма и 2-3 седмици, какъв авторитет трябва да има. Работя за изграждането на линкове към сайта, играя си и с SEO плъгините в Wordpress. Скоро ще почна и по директории и социалки да го събмитвам. Приемам мнението ти, че този сайт не носи някаква тежест, но ако някой желае може да напише статия. Нямам много време, но ще се опитам да поработя върху авторитета на директорията 🙂

Мисълта ми беше първо да изградиш някакъв тръст (поне над 30) и тогава да обявяваш директорията. Може и да успееш да го направиш с течение на времето, но дотогава хората ще те забравят.

Според мен се опитай да се фокусираш върху набавянето на линкове към сайта ти, отколкото да се бъзикаш с плъгини.

Направиш ли авторитет, хората ще публикуват сами и не малка част от тях ще си събмитват вече одобрените статии по социалки. Така ще печелиш сам линкове.

И все пак ти желая успех, дори вече се регистрирах.🙂

Ще се фокусирам върху беклинковете. Директориите за статии никога не са излишни, докато гугъл не ги намрази напълно. Да попитам, като за начало добре ли ще е да направя изходящите линкове nofollow за авторитета или ? 🙂 Мерси на всички които ме подкрепиха с идеята за директорията.

Back
Горе