SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Директория за статии

За: Директория за статии

За: Директория за статии

Здравейте , как мога да си направя Директория за статии чрез wordpress безплатно ? :)

Става елементарно :)
Първо ти трябва сайт на WP. Трябва ти хост, където да го хостваш. От там - от настройките избираш всеки потребител да може да се регистрира и му задаваш роля.
Имаш два варианта - автор и сътрудник. Ако избереш автор, потребителя ще може да публикува всичко каквото напише без твоето одобрение. Когато е сътрудник, публикациите ще минават за одобрение през теб. Проблемът е, че няма да ти идват известия за това. Има обаче един плъгин: Status Notifications се казва. Настройваш го и ти праща известия, когато имаш публикации за одобрение. Има и опция да праща мейл на автора, когато статията му е одобрена или отхвърлена.

От там - избираш си темичка, гледай да е по-seo friendly, да няма излишни неща по нея. Пишеш си правила, правиш си меню с което да улесниш входа и регистрацията за потребителите и това е. :)
 
За: Директория за статии

За: Директория за статии

Не можах да открия този плъгин Status Notifications, уви :-(
 
За: Директория за статии

За: Директория за статии

И най-важното, играеш един индиански танц за привличане на потребители, защото докато почнат да публикуват в директорията много pr и trust ще трябва да посъбереш :)
 

Горе