SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добър ден!

georgimateev

New member
Хайде всичките запознанства да ги насочим в една тема, за да не спамим много.

Здрасти! Казвам се Георги Матеев. На 20 съм, от Пловдив. Уча и работя като web developer в Дуисбург, Германия. Първото ми СЕО беше преди около две години, но сериозно се занимавам от, да кажем, половин година. Портфолиото ми е на подписа, ако на някой му е интересно.

Айде попълвайте и вие лексикона ;)
 
Re: Добър ден!

Здравейте на всички! :)
Името ми е Димитър и съм от София.На 35 години съм.Със SEO се занимавам като хоби.Професионалните ми интереси са ми насочени главно в областта на маркетинг и реклама.
 
Re: Добър ден!

Здравейте
Казвам се Александър, местожителство Варна, 24 годинки. Занимавам се със СЕО от септември 2005 и се надявам да има хляб в това и за напред. Първата годинка в една фирма за уеб дезайн, последните 6 месеца за едни проперти агенти, взимам работа и отсрани кот падне. А сайтчето ми можете да видите в инфото от регването във форума.
(то мноо не е за гледане ;D ама си крота там все нямам време за него)
успех на всички
 
Re: Добър ден!

Здравейте,
и от мен добър ден :) казвам се Илиян Христов , със СЕО се занимавам от няколко месеца .Работя върху три сайта най-вече .На 25 години съм живея и работя в Мюнхен Германия , работя на свободна практика най-вече и разчитам на приходи от сайтовете си .Мисля да се занимавам със СЕО и вярвам в бъдещето му .Не знам по евтин начин за реклама и популяризация на сайт .
 
Re: Добър ден!

Здравейте!

Казвам се Димитър Янев, на 22 години, имам малко и сплутено уеб дизайн студио в гр. Варна. Немога да ви кажа от кога точно се занимавам със SEO, но са към 2-3 години. Работил съм по проекти за Canon USA, ProcessingPoint London, Exxon USA, midPhase USA и др. Портфолиото ми е на cleard.com, но е доста остаряло.. планувам ъпдейт скоро, но не се знае кога точно ще отделя нужното време.
Надявам се форумът да се развие бързо и всички да извлечем знания/ползи/облаги/приятели/клиенти/здраве/щастие хехе :)
 
Re: Добър ден!

Да не си братовчед на Наско Янев?
Хи-хи, варненската СЕО мафия насъпва ;D
 
Re: Добър ден!

Здравейте и от мен,

Казвам се Иван, на 26 години съм. Със SEO се занимавам от няколко месеца сериозно, но съм имал откъслечни сблъсъци и преди с него ;) От Габрово съм, работя в дизайн фирма като SEO Analyst. Преди повече се занимавах като дизайнер отколкото нещо друго. Колкото до лично мой сайт по добре да не давам че е пърия опит за нещо а от тогава не е и поглеждан (долу горе 5-6 години) и просто не става за нищо ::)
 
Re: Добър ден!

Ем здравейте и от мен ;)

Казвам се Калин на 21 год., понастоящем в Пловдив, иначе родом от Кърджали ;D Със СЕО се занимавам усилено през последните 5-6 месеца. След няколко дена започвам нова работа като тестер и със СЕО ще се занимавам като странична работа :) Все пак, както е казал Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече" :p
Смятам, че тази сфера тепърва навлиза в България, и все повече хора ще имат нужда от оптимизация, а това води и до работа за нас :D
 

Горе