SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добър ли е ns1 за сайт за обяви

didkap84

Member
Изкам да попитам ns1.bg добър ли е за сайт за обяви. Или е нужен друг хостинг. Моля дайте препоръки
 
От личен опит мога да кажа че NS1 са светлинни години пред Supehosting. Имах план от 3 лева който ми държеше всички сайтове с включени функционалности като най-обикновен gzip който Superhosting при план от 32 лева не подържат!!! Да не говорим как при суперхостинг всеки ден CPU лимита ми е ограничен, а при NS1 за 3 лева не качваше повече от 1% и тнт и тнт...
 
Здравейте,

Благодарим Ви за споделените мнения. Ние взимаме предвид препоръките от всички потребители и постоянно правим подобрения.

В тази връзка искаме да споделим, че нашите клиенти могат да ползват компресиране на статичното съдържание (mod_deflate) при планове СуперПро и СуперХостинг. Относно потреблението на процесорно време визуализацията в контролния панел cPanel е на ползването на процесор само от конкретния потребител. При анализ на потреблението на процесорно време е необходимо да се имат предвид посещенията, броя хитове и др. Не бива да се подценяват и посещенията от ботове, които могат по-агресивно да обхождат сайт.

Поздрави,
Екипът на СуперХостинг.БГ
 
Последно редактирано:
Благодаря на всички за споделените мнения. Реших да се възползвам за сега от NS1 пък ще видим по нататък.
 

Горе