SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

До Преслав Пенев и други дето си мисля, че се наричам Ланикс...

MacTeP

Senior Member
Значи пич виж сега...
пиша ти тук поради простата причина че на блога ти не намерих мейл или форма за контакти... а за да постан коментар ми искаше някаква регистрация... незам защо не услях да се регна... сигурно щото съм некадърен, ама прибвах с 2 мейла и 2 юзера... ни стаааа

Та... значи виж, много се радвам се че ти е допаднал сайта ми за яицазимитпо лъгуг, ама не съм нарекал себе си Ланикс... себе си наричам MacTeP или Динко(някой ми викат и master... едно време от US ми викаха и Мак Теп... ама не ме радва), както ти е по-лесно... свикнал съм и на двете да се обръщам. Ползвам домейна www.lanix.org защото той ми попадна под ръка онази вече и така... иначе можеш да е нещо друго примерно kurtqmifki.qkofun.com ама е дълго и ще го забравя.
А и не ми е крив никой... просто като правих сайта ми беше лигаво и си поемам отговорността за всичките изговорени простотии :) Ако някой се чувства обиден по някакъв начин да каже, ще оправим нещата. Коментнарите съм ги писал главно за да се побазикам с повечето колеги, които ще ми гледат сорса, може би вече са разбрали че там няма нищо интересно? Макар че доста народ си гепиха малко от идеите ми, ама аз съм пич и им прощавам... за момента, само някой от тях да не реши да ми прави мръсни номера... тогава ще станем на кълбета.

В състезанието участвам ей така за спорта и гаврата. За момента не съм решил как ще продължим оптимизацията нататък. Може би сте забелязали че ползвам директория а не съб домейн... което значи че няма да се занимавам с простотии като добавяне по каталози и търсачки, който има време и нерви нека го прави... помага, аз нямам нито мерак нито време. Предоплагам за оптимизацията на www.lanix.org/ica ще помогнат и някой от колегите от Web Solutions BG и Български Информационни Технологии - София ЕООД(което са общо взето едно и също, ама айде) ама това ще е по-нататък и то само ако имаме свободно време... просто наградата 1000 лева не е достатъчна за да ме заинтригува, но виж думата яицазимитпо лъгуг ме кефи максимално :)

Бтв обожавам многоточия... както съм казал в http://www.lanix.org/blog/comments.php?y=07&m=08&entry=entry070816-174412 сигурно защото никога не мога да си завърша напълно мисълта и витая някъде в небесата.


С нетърпене очаквам когато в състезанието ще се включат и сериозните оптимизатори.

Баси и романа дето изписах...


Edit: Идеята ти сайтовете да бъдат оценявани и по Alexa ранк не струва... Alexa е бахти и глупостта и никой не я еб*ва за нищо. А и така ще е супер исиотското понеже Alexa оценява само домейна... суб домейни, директории и такива неща за нея няма... така че това яко съкз :) Дори www.nolimitdir.com прави разлика между домейн и суб домейн ;)
 
Re: До Преслав Пенев и други дето си мисля, че се наричам Ланикс...

за какво иде реч...
 
Re: До Преслав Пенев и други дето си мисля, че се наричам Ланикс...

ем човека е нямало за какво да пише и решил тебе да цитира ;) нема лошо...трябва да се радваш, че те ползва за пример :p погледни го от другата страна и не се ядосвай с глупости:)
 
Re: До Преслав Пенев и други дето си мисля, че се наричам Ланикс...

Евала на човека, така се прави линк байт :icon_thum
 
Re: До Преслав Пенев и други дето си мисля, че се наричам Ланикс...

Хей :friday: споко бе човек! Ами Динко не това беше целта. Ама добре е да си знаем имената де. Както забелязваш всичко е въпрос на метафора и начин на изразяване. Радвам се, че съм ти привлякъл вниманието, все пак хората от щатите щом те познават чест е и за мен да те познавам. Както знаеш при едно състезание първите са от най-голям интерес за всички. Евала ти немаш мърдане (малко е раншко ама..). Рискувайки да стана многословен знай че имаш регистрация в блога , даже две които сам си си направил. Паролите трябва да са на имейлите които си посочил.
10x за интереса и за добрата статистика на посещения която отчитам за вчера :)
 

Горе