Драстични промени в алгоритмите на гугъл

katsarov

New member
Миналата седмица търсенията ми спаднаха с 50-60% а сега ... има някакъв бум и от вчера търсенията от гугъл ми се повишиха с 100%. Нещо подобно забелязвате ли при вас ?

За: Драстични промени в алгоритмите на гугъл

eng или бг?
където съм работил има покачване, неочаквани спадове нямам

Как разбра че са се повишили търсенията от гугъл, къде ги гледаш тези данни? Да не искаш да кажеш влизанията от гугъл?

eng или бг?
където съм работил има покачване, неочаквани спадове нямам

Как разбра че са се повишили търсенията от гугъл, къде ги гледаш тези данни? Да не искаш да кажеш влизанията от гугъл?
Влизания от гугъл .. говоря за бг ... просто питах дали при вас забелязвате подобни работи, тъй като аз не съм работил особенно, но има увеличение на трафика от гугъл.

Може просто сайта ти да се е развил. Или някой да го линкнал от сайта на университета си, който е PR7 😀

Може просто сайта ти да се е развил. Или някой да го линкнал от сайта на университета си, който е PR7 😀
Дал бог здраве на такива хора. Явно е само при мен. То ако беше масово сигурно отдавна щеше да има тема 😀

Re: Драстични промени в алгоритмите на гугъл

Едва ли е само при теб, и едва ли е случайно. Нищо не се случва просто така и без работа. Цък, цък и цък
Всички сайтове са нагоре, благодарение на 200 статии, 20-тина PR5-7 линка, няколко сериозни профила, социалки и разбира се един плъгин - Google Images Redirect:clap:

Back
Горе