Експресни преводи 24/7 от и на български език

xainov

New member
Здравейте,
собственик съм на сайта: online-prevodi.eu/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=15&lang=bg. Предлагам преводи от и на български език. Езиците, от които превеждаме са:
- английски;
- руски;
- немски;
- полси;
- македонски;
- босненски;
- хърватски;
- сръбски;
- турски;
- италиански;
- чешки;
- френски;
- португалски;
- грузински;
- арабски;
- гръцки;
- китайски.
Цената зависи от вида и обема на текста. 2 вида поръчки: обикновена (до 10 страници - 2 работни дни, над 10 страници - взависимост от обема); експресна (до 10 страници - 24 часа, над 10 страници - взависимост от обема).
Контакти: ЛС тук, е-мейл: onlineprevodi@abv.bg, телефон: 0884022477

Последно редактирано от модератор:
За: Експресни преводи 24/7 от и на български език

За: Експресни преводи 24/7 от и на български език

Е, какви са тея реклами от Grabo на сайта ви. Доста несериозно изглежда... Освен това сте сбъркали категорията - не предлагате работа, а си рекламирате услугите.

Re: Експресни преводи 24/7 от и на български език

Колко ще струва превод на 3 изречения и десетина фрази от английски на френски? Имам интерес също и на испански.

Re: За: Експресни преводи 24/7 от и на български език

Re: За: Експресни преводи 24/7 от и на български език

Е, какви са тея реклами от Grabo на сайта ви. Доста несериозно изглежда... Освен това сте сбъркали категорията - не предлагате работа, а си рекламирате услугите.
1. Рекламите, които съм сложил са с цел монетизация и въобще не ме касае твоето мнение за това как изглежда сайта;
2. В правилната категория съм - предлагам да свъряа определена работа, има доста такива тук.

Превода е за страница (А4) и е от всеки от гореизброените езици към български или обратно. Между езици също е възможно, но ще излезе по-скъпо. Ще ти изпратя оферта на ЛС.

Back
Горе