Етичен проблем

vha777

New member
Ммм. ангажименти ме принуждават да се откажа от участие от състезанието, още преди да съм се записал. А смятах, най-малкото за да демонстрирам предимството да използваш домейни на кирилица. Въпроса е какво да правя с натрупаните ресурси за участие. От една стана съм фен на джумла и трябва да дам рамо на Иво Апостолов и други джумла участници. От друга - държа състезанието да е справедливо за да се види кой колко струва като сео. Та - имам известно количество ресурси подходящи за състезанието и искам съвет как да ги разпределя или въобще да ги разпределям и подарявам или продавам. Плюс разбира се опита от бъговете в гугле алгоритмите и другите търсачки.

Re: Етичен проблем

Най етично е да ги продадеш. Все пак е съзтезание и койте е решил да печели ще купува, както се купуват линкове и т.н.

Едит: Продай ги на търг, за да може заинтересованите да си наддават, ако има такива.

Да но забравяш мотивировката за участието ми. По принцин нямам нужда от приходите от продажба, колкото и еретично да звучи това.

какви са тези ресурси, че чак етичен проблем?
И какво ти пречи да участваш? - не можеш да си наликнеш сайта ли? - работа за максимум един час в зависимост колко сайта имаш ...

Да той и Огин не участва 😉

Можеш да ги продадеш. Можеш да ги замразиш. Можеш да правиш каквото ти е кеф!

Да той и Огин не участва 😉

Можеш да ги продадеш. Можеш да ги замразиш. Можеш да правиш каквото ти е кеф!

Много благодаря за мнението ти. Но за мен е важно етично правилното кое е. Интересува ме етиката за да взема решение. Някакси ми седи като грехота да не се използват.

какви са тези ресурси, че чак етичен проблем?
И какво ти пречи да участваш? - не можеш да си наликнеш сайта ли? - работа за максимум един час в зависимост колко сайта имаш ...

Сайтът? това ресурс ли е?

не можах да ти разбера поста нещо, дай на Български ...

Ами под ресурс би следвало да се разбира нещо сериозно като количество и качество, което да даде сериозно предимство.
Разбери ме правилно - наистина ме интересува етиката по проблематиката.

Мисля, че преиграваш. Щом си толкова принципен и сам можеш да се сетиш кое е етично, вместо да парадираш с етиката си.

Мисля, че преиграваш. Щом си толкова принципен и сам можеш да се сетиш кое е етично, вместо да парадираш с етиката си.

Много ти е лесно. Имаш готово решение. Защо не го споделиш - ще го зачета.

Край и благодаря на всички отзовали се публично и писали на лична. Окончателно решение - всички платени и безплатни домейни и подомейни с ключова дума обект на състезанието са замразени и никой няма да се възползва. Пожелавам успех на спонсорите на състезанието, както и на всички участници.

Back
Горе