SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ефект от svejo.net

Re: Ефект от svejo.net

Никога, не съм си изпращал сайта по скайп с цел спам!
Твое мнение за музиката. На мен ми харесва затова съм я сложил! Аз си правя сайтчето за себе си. ;)
 
Re: Ефект от svejo.net

Сори... Не можах да се сдържа. Просто при няколко стотин абоната не знаеш какво се получава!!! Предполагам, не само аз бях оспамен със skype.didita-bg.com(след като от суперхостинг ти спряха поддомейна, отиде на
skaipche.hit.bg, кеша на гугъл още помни), който беше изпълнен с банери към другия твой сайт - auto-varna.com
Обясни ги тея случаи...
 
Re: Ефект от svejo.net

Манекена, а защо като го правиш за себе си го рекламираш, налии все пак е по-важно да го харесат посетителите, а не ти. То по тази логика си го качи на локалната машина и си го гледай сам
 
Re: Ефект от svejo.net

Добре, хайде да отклоним малко темата. Мислиш ли, че ако аз бях "спамера" сайта ми щеше да работи още на суперхостинг? Това не мислиш ли че е било с някаква цел срещу мен? Да уточня само за Аутомобиле Варна е бизнес на брат ми, който води. Значи ако при спам с цел потребители в сайта. Аудиторията на сайта е съвсем в друга насока. Там не ми трябват потребители, а клиенти. ;)
НИК: правя го за себе си и има определен брой хора които го четат, това че го рекламирам, го правя от интерес и свободна практика за СЕО.
"Човек се учи докато е жив"
 
Re: Ефект от svejo.net

Ей усетихте го .. браво ;)

Иначе за сайта - наистина разкарай го този звук, много от потребителите натискат веднага X (като мен) като чуят музика. Пък и при първи (и май въобще няма) не се намира спиране на музиката (примерно някой flash player).

А си представи в каква ситуация бях преди малко - слушам на макс музичка и изведнъж някакви извън земни се влючват към рапа които по принцип слушам :>

Това е и мир!
 
Re: Ефект от svejo.net

Благодаря ти за съвета, но така успях да го направя т.к. не успях да намеря някакъв плеър с който мога да включа двете песнички (вокала и композицията) и да тръгнат заедно, затова съм го направил леко невидим. Спирането на музиката се състои в два етапа. :) Над търсячката има едно малко бутонче за пауза. За да спрете композицията бутончето се намира над Етикети. Малко глупаво направено, но това ми беше единствения вариант. :)
 
Re: Ефект от svejo.net

Намери му клипа в YouTUBE и го сложи, хем ще могат хората да се кефят и на клипа хем ще могат и да го пускат/спират когато искат а и ще изглежда по-стилно и професионално. Това е един добър вариант които доста колеги използват и мисля че е приемлив за всички.
 
Re: Ефект от svejo.net

Нещо не можах да те разбера, можеш ли да ми покажеш примерен сайт за това което ми говориш.
Аз съм сложил клипа на вокалистката в отделна публикация.
 
Re: Ефект от svejo.net

Потърси малко в гугал де ;) То не става само с писане в форумите ;-) ... Иначе успех, аз отивам да диря някакво ръководство как се жонглира с лимони че нещо от 10 минути със самоучение от собствени знания не се получава.
 

Горе