SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Еххх как обичам коледното време :)

flasher

New member
Може би си мислите, че тази тема не е за тук? Уви!!! Грешите!!!

Любимото време от годината ми е ей това ... предколедното ... времето за пазаруване... времето в което хамериканците се сещат, че трябва да пръскат парите, събрани през годината или да си източват личните кредитни карти. (източването на чужди е специалност на българите в Америка :))

Та го обичам не за друго, а за това, че тогава и голяма част от рекламодателите развързват малко торбичките с пари и започват да наддават за вниманието и посещението на онлайн купувачите.

Ей по това време кликове от рода на 2-3 евро не са рядко срещан късмен, а са си чисто ежедневие.

Айде стига толкова от мен :)
 
За: Еххх как обичам коледното време :)

За: Еххх как обичам коледното време :)

да сега се печата
 
Re: Еххх как обичам коледното време :)

Не е истина ... Сега си отварям да видя как е днес реколтата, че тя яко западна. И единия ми сайт, дето прави някакви центове ... има 2 клика за 20,33 € :happy: Не знам дали единия е центове а другия двайсетачка, или са два по десетачка .. но ей на, кеф. Дано накрая като финализират не ги махнат от плащането по някаква си тяхна причина.

И аз заобичах празниците и около тях :)
 

Горе