Жена говори по GMS през 1928-ма! о.О

Re: Жена говори по GMS през 1928-ма! о.О

Може и да е с отит - притиска си компрес към ухото и си говори сама от болка

хахаха, това с отита е добро предположение.

Филмите тогава както и днес са режисирани. За да мине в кадър трябва някой да и е казал да мине така. Най вероятно режисьора. Ясно ли е кой е филма?

Кадрите ми се виждат твърде ясни като за филм на Чаплин, но това не е гаранция за нищо. Аз не мога да се сетя кой е филма

Това е слухово апаратче от тези старите с траба като на мини грамофон.

Клипа е бонус към "The Circus" и не е част от него ами нещо като документален филм "зад сцената" какво се случва. Иначе и на мен не ми прилича на жена, но тия ботуши и дрехи май са женски.
А относно слуховия апарат, така казаха и едни дето ги питаха в едно друго предаване. Но ако е така на кого говори като няма никой покрай нея.

А относно слуховия апарат, така казаха и едни дето ги питаха в едно друго предаване. Но ако е така на кого говори като няма никой покрай нея.

Еми излиза от магазина (той е в предния кадър - изрязан е за да не ги санкционират от СЕМ за скрита реклама), тъкмо го е взела и сега го пробва. Понеже и е неудобно да тича след оня господин преди нея за да го помоли да й говори той, за да си пробва апаратчето си говори сама.

Еми излиза от магазина (той е в предния кадър - изрязан е за да не ги санкционират от СЕМ за скрита реклама), тъкмо го е взела и сега го пробва. Понеже и е неудобно да тича след оня господин преди нея за да го помоли да й говори той, за да си пробва апаратчето си говори сама.

Възможно е. Но това обяснения включва много спекулации 🙂. А ако кажем че е от бъдещето е само една спекулация 😀

Back
Горе