Забравена парола на ИП телефон.Как да влезна?

azsym

New member
Имам един ИП телефон, голем кютук със слушалка. Забравих му паролата (4 г. не е пипан). Сега на ИП адреса му излиза поле за парола и нищо не се сещам.
Интерфейса му е през браузер. Дайте някакъв акъл за нещо брутфорсе.
Мисля не беше много сложна.
Няма ресет бутон на апарата. Няма марка и модел.

Re: Забравена парола на ИП телефон.Как да влезна

Старите телефони от това време имат един чип, който си поддържа паметта с кондензатор и ако много време не са зареждани, се "самозабравят". Тоест, паролата ти изчезва за сметка на някакви нулеви байтове и вече няма общо с реалността.

Ако си сигурен каква е паролата и не тръгва, най-вероятно е от това. Обаче нямам идея как може да се оправи 🙁

Като го отвориш вътре не пише ли модел? Или под капака има само "No Bulgarians!"?

Като го отвориш вътре не пише ли модел? Или под капака има само "No Bulgarians!"?

не съм го отварял. не знам какво има под капака. и едва ли ще е нещо ценно.
до по-горния: той тела си е бил включен последните 4 години. а аз забравих паролата. преди 4 г го настройх и забравих.

казаха ти хората: отваряш, търсиш марка, модел или нещо разпознавателно и търсиш онлайн как се ресетва. ... нямало нищо цено LoL

казаха ти хората: отваряш, търсиш марка, модел или нещо разпознавателно и търсиш онлайн как се ресетва. ... нямало нищо цено LoL

аре леко с повторението. ако отварянрто на тел-а беше решение, да съм го направил.
наперих го, модела е 'SIP VoIP Broadband IP RJ45 Phone IPPH 202' 🙂 за <20лв толкова.
некво дърво, ама да не повярваш колко опций има в настройките.

аре леко с повторението...

повторението се дължи на факта, че не разбрах защо се отнасяш с насмешка към съветите, които са ти дали хората.
не виждам защо се репчиш така?
след кратка справка с Гугъл можеш да си намериш, ръководството и да го ресетнеш ...
гугъл показва ръководството онлайн, има и препрограмиране от бутоните въпросният апарат, така че ... какъв Ти е проблема, не мога да Те разбера?

6.1 Default Manager (Administrator) Password: voip

Ето и документацията => IPPH_202_IP__Phone_User_Manual

За: Забравена парола на ИП телефон.Как да влезна?

За: Забравена парола на ИП телефон.Как да влезна?

здравейте,имам проблем със паролата ми за достъп,т.е. Бях си сложил парола на файловете и на телефона(като се включва да изисква парола) В момента в който смених реших да си вляза във файловете,даде ми я като грешна. В паниката веднага го изключих в което ми е грешката и с 300 опита и 500 различни комбинации не успях да го включа. Не ми приема паролата. Мисълта ми бе следната; има ли универсална парола или програма за деактивиране на забравената ми парола. Модела е Samsung GT-E2550. Благодаря предварително!

Back
Горе