SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Забранено за ламери!

nbsp

New member
Напоследък форумът започна да завива доста към офтопик и се навъдиха индивиди, които нямат никаква идея защо са тук.

Така че, едно кратко обръщение към настоящите, новите и бъдещите потребители на форума.

Първо: Това е специализиран форум за взаимопомощ м-у хора с общи интереси. Ако вашите интереси не съвпадат с тези на събралата се тук тълпа, то най-вероятно мястото ви не е тук.

Второ: Ако сте нов във форума, уверете се, че сте попрестояли изветно време и сте попрочели това-онова. Ориентирайте се как седят нещата, преди да се включвате активно. Доста помага за по-продължителен и по-приятен престой, в който и да е форум. Ако сте начинаещ, вероятно тук може да напреднете доста бързо, но все пак уверете се, че повече четете, отколкото пишете.

Трето: Ако сте дошли тук и търсите решение на конкретен проблем, вероятно ще намерите отговори и помощ. Може би приятелско посрещане, може би дори и приятели. Но не бъркайте този форум с IRC канали, сайтове за запознанства или торент булшит форумите. Ако това са местата, в които се чувствате у дома си то мястото ви не е тук.

Четвърто: Ако сте дошли да търгувате, надявам се да направите много и все добри сделки. Но, ако между другото, просто хейтвате и убивате време в заяждане с другите, давате акъл и оценки, които не са на място, то вашето място не е тук.

В заключение. Има много други форуми в БГ и в странство, разгледайте и ще намерите подходящ за вас. Ако тук не ви харесва, ходете си с мир.

За десерт: И честно, на админа му писна от разни интриги. Ако още не сте разбрали, предпочита тук да има 5 човека, които разбират за какво става дума пред 50 000, които си нямат и понятие, но за сметка на това, непрекъснато надигат. За това няма да му мигне окото преди да удари бан бутона.

/Излияние

П.П.
Не храня лоши чувства към събиращите се тук хора, напротив. Смятам, че тук има доста яки типове (и типки), хора които страшно много уважам и други, които не познавам лично, но вдъхват респект.
Трябва да изпия няколко (или повече) бири. Не е лесно да си админ...
 
Последно редактирано:
Re: Забранено за ламери!

ГВВ а ти каде беше на последново събиране, а ?!?!?! :)
 
Re: Забранено за ламери!

Я, каква готина темичка... тука ако се поразчисти малко може пак да ме бройкате за редовен
 
Re: Забранено за ламери!

Я, малкото Ланиксче се събудило днес в добро настроение. :D
Как е по морето?
 
Re: Забранено за ламери!

ЖЕГА :)
Сега ако нещата ми се развият както ги планирам, предполагам че пак ще полазя форум... ае трябва се спами ;)
 
Re: Забранено за ламери!

ЖЕГА :)
Сега ако нещата ми се развият както ги планирам, предполагам че пак ще полазя форум... ае трябва се спами ;)

Личи си че си минавал и през блога ми ;)
 
Re: Забранено за ламери!

Личи си че си минавал и през блога ми ;)

Трябваха ми малко свежи nofollow линкове и беше едно от местата, за които се сетих... то аз май където мина и се усеща
 
Re: Забранено за ламери!

Да де... това исках да кажа... ама съм зальохан
 

Горе