SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Запитване

martinessko

New member
Реших да променя визията на блог-а си, но с промяната на темплейта губя и притурките. Има ли начин да си сменя темплейта без да губя притурките?
 
За: Запитване

За: Запитване

И аз имам едно запитване: Тези гифтчета и това слайдшоу тормозят ли по някакъв начин браузърите и ще се зареждали по-бавно страницата?
 
Последно редактирано:
За: Запитване

За: Запитване

И аз имам едно запитване: Тези гифтчета и това слайдшоу тормозят ли по някакъв начин браузърите и ще се зареждали по-бавно страницата? http://lubopitko-bg.com/lubopitko1.html
Освен, че бавят са и ужасно досадни и грозни. Анимираните гифчета бяха модерни през 90-те :)
Мой съвет, избягвай ги максимално колкото и да те "кефят" в момента. След време ще се чудиш, как си могъл да сложиш нещо такова на сайта си.
 
За: Запитване

За: Запитване

И аз имам едно запитване: Тези гифтчета и това слайдшоу тормозят ли по някакъв начин браузърите и ще се зареждали по-бавно страницата? http:// lubopitko-bg.com/lubopitko1.htm

Тварят, защото спец ефектите го изискват. Замислял ли си се дали един JPEG със същият надпис няма да носи същатат информация, без да мига/върти/подскача ?
Отделно чрез компресирането на gif-a си загубил много качеството на самите снимки и така си забиваш втори автогол. Както каза kavon - този вид изразни средства останаха в 90-те години
 
За: Запитване

За: Запитване

А със флаш както го направих дали е по-добре или да се откажа въобще от тези неща?
 
Последно редактирано:
Re: Запитване

Според мен по-добре ги махни, както споменаха по-горе kavon и theivo.Преди известно време и аз слагах най-различни анимирани картинки, но това страшно забави сайта.
 

Горе