Запознанства в UK

Re: Запознанства в UK

offtopic: като знам какво правят 90% от българите там, по-скоро ще е като сайт за агро-стопански обяви. Иначе лесно можеш да го напълниш с потребители - трябва ти само базата със студенти на всяка Work and Travel фирма в България, които пращат хора за по 6 месеца там и социалната мрежа е готова. Могат да си споделят в кои райони има работа и в кои не - това е адски търсена информация през лятото. А ако има и регистрирани потребители от Work And Travel фирмите за да дават online support ще тръгне доста добре.

Няма много хляб според мен. Има доста българи в UK, но не се търсим много там. Бяха пуснали преди време сладур и още един имаше, но така и не тръгнаха. Ако пробваш с полски вече може и да стане нещо 🙂

До колкото знам навсякъде в чужбина за българите важи златното правило "стой по-далеч от българи". 🙂

До колкото знам навсякъде в чужбина за българите важи златното правило "стой по-далеч от българи". 🙂

Вярно на 100%. Първото нещо, което ме предупредиха, когато заминах за чужбина беше да не разговарям с б-ри и когато ги видя да говоря на испански 🙂 😱

Back
Горе