Re: Защо ме показва само в блогове на Гугъл
TBL дава директен линк без nofollow към оригиналната статия и блог и показва само description от rss-a. Въпреки това, към края на 2009-та, с плавното преминаване към Caffeine, Google започна да подава значително повече посещения към страниците в моя сайт.
Вместо да ме залеете сега с requests, с които да излизате от класацията, помислете за по-качествено решение (все пак има хиляди агрегатори, няма да ви е по силите да излезете от всички):
1. delay-нете си rss-ите. Ако искате, ще помисля за solution, който delay-ва WP блог (без feedburner) специфично за по юзър агент за tbl, alfarss, 3rdnews и т.н. Delay от 30 минути или 1 час би трябвало да е достатъчен (ако има активиран feedburner, трябва да се delay-не фийдбърнъра). Така Google ще попадне първо на вашия сайт, после в агрегаторите и шансът да се обърка ще спадне драстично.
2. Когато entwickler реши да си трие блога, предложих втори вариант - опционално излизане БЕЗ описание в TBL.
TBL се ползва от доста хора за следене на блогосферата и съм заинтересован тя да бъде напълно покрита, т.е. да излизат статии от всички блогове, не от всички блогове без 1 или 10.