Защо подпалват коли из цялата страна?

hidroresurs

New member
Защо има подпалени коли вече из цялата страна? Дали е застрахователната война или е нещо свързано с дестабилизирането на държавата. Наистина не мога да намеря логика в тези подпалвания, а не мисля, че някой/и просто ги подпалва/т без никаква цел.

Re: Защо подпалват коли из цялата страна?

Организирано е то е ясно. Въпроса е кой и защо. Кой печели от това и не е ли твърде очевидно за да бъде застрахователна или паркинг война? Трябва да е нещо политическо но според мен е още рано да се твърди кой стои зад целенасочена дестабилизация и психоза. Ако имаме работещи органи на реда, отговора трябва да дойде бързо

Както винаги искат да насочат вниманието на хората в/у подпалването на коли, вместо на нещо по-важно. Например продажбата на БДЖ или добива на шистов газ..

Както винаги искат да насочат вниманието на хората в/у подпалването на коли, вместо на нещо по-важно. Например продажбата на БДЖ или добива на шистов газ..

И на мен това ми дойде на ума "да насочат вниманието на хората в/у подпалването на коли, вместо на нещо по-важно"

Едва ли 20-30 подпалени коли могат да дестабилизират държавата.... Според мен даже няма и връзка между подпалените автомобили в различните градове...
Мисля, че някой се забавлява.

За: Защо подпалват коли из цялата страна?

И аз съм по-склонен да мисля като bulram. Много често нещата са по-прости от колкото изглеждат. Изобщо няма да се учудя ако си палят за кеф. Простотията на хората е безкрайна.

Това, ще е най-яката тема на месеца... особенно релевантна към тематиката на форума. Очаквам вече да почнете да питате как се шие гоблен, как се плете на една кука, жена ми изневерява с колежка - да си сложа ли пиерсинг на езика по този случай и т.н. Хора с по 20 мнения се чудят каква глупост да изкъкат в секция Чат, а хора с постоянно присъствие във форума им се връзват...

Re: За: Защо подпалват коли из цялата страна?

Re: За: Защо подпалват коли из цялата страна?

Това, ще е най-яката тема на месеца... особенно релевантна към тематиката на форума. Очаквам вече да почнете да питате как се шие гоблен, как се плете на една кука, жена ми изневерява с колежка - да си сложа ли пиерсинг на езика по този случай и т.н. Хора с по 20 мнения се чудят каква глупост да изкъкат в секция Чат, а хора с постоянно присъствие във форума им се връзват...
Доколкото знам, форумът "Чат" не е предназначен точно за теми свързани с предмета на форума - SEO, Търсачки и Интернет маркетинг. Пуснах темата, защото преди във форума съм намирал интересни дискусии и мнения(например за сините хора), а въпроса на темата е от значение за повечето хора(дори в малка степен), включително мен.
Съжалявам ако съм създал погрешно впечатление.

Последно редактирано:

s1yf0x, не се заяждам или нещо, наистина говоря напълно добронамерено,
и аз така се 'обърках' отначало, че може да се чати в секцията 'Чат'.

Защо ли?

Чат
Дрън-дрън, ярини. В чата може да се говори за всичко.

Сменете и името на секцията или на описанието, и други хора ще се
бъркат, няма откъде да знаят в началото какво имате предвид
докато това е секцията и описанието и, нали?

За: Re: За: Защо подпалват коли из цялата страна?

За: Re: За: Защо подпалват коли из цялата страна?

Доколкото знам, форумът "Чат" не е предназначен точно за теми свързани с предмета на форума - SEO, Търсачки и Интернет маркетинг. Пуснах темата, защото преди във форума съм намирал интересни дискусии и мнения(например за сините хора), а въпроса на темата е от значение за повечето хора(дори в малка степен), включително мен.
Съжалявам ако съм създал погрешно впечатление.

Ако имаше малко представа от маркетинг, щеше да осъзнаеш факта, че "сините хора" са маркетингов похват,... например. Не може да се направят мненията в Чат "кухи", защото има достатъчно качествени теми.

Първо темата за сините хора беше създадена по-точно като въпрос и впоследствие се уточни, че това е маркетингов похват. То и това подпалване може да е маркетингов похват на застрахователни фирми. Хората се плашат от вероятността колата да им изгори -> плащат по-голяма застраховка.
Друг е въпроса, че във форума "Чат", доколкото разбирам трябвало да се пишат теми поне малко свързани с предмета на форума.

Back
Горе