Здравейте. Слбъсках се с казус, който не мога да реша. Затова ще съм благодарен на всеки, който може да помогне със съвети. Проблема е следния: уеб сайт с page rank 3, който винаги е излизал на първо място по известна ключова дума в комбинация с града за който се продалага дадената услуга просто изчезна от първото място в гугъла. Въпросния сайт 2-3 години е бил винаги първенец след изписване на посочената по горе комбинация - ключова дума + името на града. Сега въпросния сайт излиза пак на първо място на след като се добави "фирма за /името на услугата, името на града/". Обаче при изписване на желаната ключова дума, сайта не се показва на първо място /както беше преди/, а излиза няколко позиции по надолу, без description а само с домейн и илюстрация в гугъл+. Ето снимка за да видите за какво говоря:
http://store.picbg.net/pubpic/29/45/69a19ba0786d2945.jpg
Оградил съм с червено сайта, за който говоря.
За самия сайт е направено всичко каквото може да се направи като оптимизация - регистрация в множество бг търсачки, sitemap, добавяне в webmaster tools, повтаряне на найжеланите ключови думи, изпозлване на тагове <H1, H2, H3>. И като цяло пак казвам, сайта беше няколко години първи при търсене по желаната ключова дума. Та въпроса ми е защо сега сайта изчезна, и се показва само по начина, който виждате на снимката?
Надявам се, че съм задал ясно въпроса и съм бил разбран от останалите потребители във форума.
Благодаря за вниманитео.
http://store.picbg.net/pubpic/29/45/69a19ba0786d2945.jpg
Оградил съм с червено сайта, за който говоря.
За самия сайт е направено всичко каквото може да се направи като оптимизация - регистрация в множество бг търсачки, sitemap, добавяне в webmaster tools, повтаряне на найжеланите ключови думи, изпозлване на тагове <H1, H2, H3>. И като цяло пак казвам, сайта беше няколко години първи при търсене по желаната ключова дума. Та въпроса ми е защо сега сайта изчезна, и се показва само по начина, който виждате на снимката?
Надявам се, че съм задал ясно въпроса и съм бил разбран от останалите потребители във форума.
Благодаря за вниманитео.