SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За регистрираните в topblog

gstoychev

New member
Здравейте приятели,
Стана ми интересно как се движат вашите графики в статистиката на topblog. Пиша ви понеже моята им доста интересна форма. Започнах на наопределено ниво после имах рязък спад, може би поради смяна на IP на хостинга. Та все още не мога да си стигна нивото, на което се регистрирах нито като authority нито като позиция в класацията. Как са нещата при вас?
 
Re: За регистрираните в topblog

При мен има един много сериозен спад, но знам от какво го причини... просто бях яко линкван преди известно време, а сега линковете остаряха
 
Re: За регистрираните в topblog

според дзвер линковете нямат давност, търсете причината другаде.
 
Re: За регистрираните в topblog

според дзвер линковете нямат давност, търсете причината другаде.

А ауторитито как се смята според теб :)
 
Re: За регистрираните в topblog

знам как се смята, мисълта ми беше, че докато при технорати връзките остаряват в топблог не е така, ето виж сам за да не съм голословен, дзвер обясни за връзките някъде към средата на темата.
 
Re: За регистрираните в topblog

Пичове попрочетох нещата тук за какво иде реч, долу горе ясно, технорати едно друго, обаче тия дни видях едно нещо в топблог, което не ми стана ясно какво е, откъде се взима и как се смята.
Става въпрос за това:
Вапия блог има 3 връзки от бълагарски блогове с обща тежест 10
(пример, че не помня дали съвсем точно е съобщенето).
Чудно ми е тези връзки как се разбират, че са български и тази тежест каква е, как се смята и върху какво тежи?
 
Re: За регистрираните в topblog

ами питай във форума на топблог.
иначе и мен ме интересуваше как се определя тая общата тежест и доколкото си спомням, дзвер, отговори, че това зависи от линковете, които са получили блоговете, които линкват към теб или нещо такова.
относно въпроса ти "как се разбират, че са български", най-вероятно зависи от това дали са рег. в топблог.
 

Горе