SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За сайт

Re: За сайт

mvmrik като не е задължително защо не казваш как да го направи?

В хит.бг едва ли има друг начин освен да въвеждаш ръчно HTML но ако има доста ще се изненадам :)

Точно ръчно имах предвид че може да се направи, не е кой знае колко трудно. Също така може да се намери някакъв софтуер, който да генерира файловете - незнам дали има такъв за новини. На времето използвах една такава програма, която правеше цял онлайн магазин в html файлове. От програмата си задаваш артикулите, цените и всичко останало, даже имаше възможност за качване на сървъра от самата програма. Може да има нещо подобно и за новини.
 
Re: За сайт

Все още има мазохисти :)

Ето един който помни какво е да се мъчиш да пишеш сайтове като нямаш интернет много, много и като няма готови системи и сайтове а всичко трябва да е по някоя книга я на английски я на руски или с това което е можал да запише като е имал интернет :D:D
 
Re: За сайт

Имаше някакъв френски ЦМС, който не използваше база данни, а си съхраняваше информацията в текстови файлчета, но пак ще ти трябва ПХП.

Не следя безплатните хостинги, но сигурно има стотици, който предлагат пхп/база данни при определени условия. Защо се занимаваш с хит.бг?

А това в tna-bg.hit.bg е ифрейм, в който се показва информация от други сайтове.
 

Горе