Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
дали има вероятност някой от вас да пусне линк към този общо достъпен ?
Трябва да се внимава с това „копиране/пренаписване“, защото Гугъл също има синонимен речник и му е много удобен за ползване !Ползвате ли ги за копиране/пренаписване на съдържание на български?
Виждам че има само онлайн речници, някой има ли собствен синонимен речник (база данни) да сподели/продаде тук.
По скоро ме интересува дали ги ползвате, затова не е в пазар.
да вече и аз имам, но още не го ползвам.
прав си, общодостъпен е и не е удобен.
Аз го обработих и сега имам речник с 23 000 синонимни гнезда, всяко с 2-6/7 синонима.
Може би да питам ако има интерес някой да го купи да пусна тема в пазар.
вратата се отваряше
врата: порта
отваря: открехва
Знам че Г има синон. речник. Затова и още не го ]
Тоя речник на опен офис е бинарен, поне това което видях.
Хм това след като се инсталира ли.
Щото аз свалих един oxt нещо си файл?
http://bgoffice.svn.sourceforge.net/viewvc/bgoffice/trunk/dictionaries/data/thesaurus/
И да черпите по една бира като ме видите.
Речника е същия като на ООо.
да, оказа се че аз имам същия речник, но от 3 място. Явно всички ползват това. Тъй като е във недобър формат трябва си малко масаж, но накрая става.
Аз затова питах дали някой иска да купи готовия форматиран вяриант, ако не му се занимава/не знае как с форматиране.
да, оказа се че аз имам същия речник, но от 3 място. Явно всички ползват това. Тъй като е във недобър формат трябва си малко масаж, но накрая става.
Аз затова питах дали някой иска да купи готовия форматиран вяриант, ако не му се занимава/не знае как с форматиране.
Аз имам и го използвам.
Всъщност той е общодостъпен - само трябва да потърсиш 🙂 Но не е в много удобен формат за употреба.
Под удобен разбирам в две mysql таблици 🙂