За хора със сайтове за мрежов маркетинг

fridge

Senior Member
Търся хора със сайтове за мрежов маркетинг (млм).

Интересувам се:

- От партньорство със собственика на сайта, независимо дали е активен или зарязан;
- Да купя сайта, ако е зарязан и на собственика не му се прави нищо на партньорски начала;

Предложения на ЛС или мейл zaekyt@gmail.com

Калин

Re: За хора със сайтове за мрежов маркетинг

От хората, които ми писаха, засега нямам нищо полезно и продължавам да търся. Офертата става по-мащабна:

Разширявам тематиката на сайтовете, които търся и в следните сфери - бизнес идеи, собствен бизнес, как да си намерим работа, сайтове на салони за красота. Също така вече ме интересуват и контакти с хора, които се занимават сериозно с мрежов маркетинг, дори и да нямат сайтове. Ако може да ме свържете с такива и нещата се получат, ще се отблагодаря сериозно с линкове.

Аз не можах да разбера какво точно търсиш. По-точно как си представяш един такъв сайт, защото за мен почти всички сайтове са създадени с повече или по-малко осъзнатата идея за мрежов маркетинг. Ако можеш да разясниш какво по-конкретно търсиш може и да го намериш. Успех!

Да го кажа по-просто търся хора, които могат да мотивират и обучават други хора 🙂 Аз имам достъп до много българи, които търсят работа, но трябва някой да им обяснява на желаещите и да ги обучава, да подбира способните от тях и да ги стимулира и т. н. Трябват ми лидери, иначе масата от хора я имам.

Back
Горе