SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За хора с големи сърца

secretko

New member
Здравейте колеги,

Едно момиче има нужда от Вашата помощ. Младо момиче на 30 години, а в следствие на нещастен случай - парализирана. Нека да й дадем шанс да се върне към пълноценен живот:

DMS - Помогни на Цветелина

Важно е освен финансовата помощ, да се помогне и за популяризирането на кампанията. Всички имате сайтове с потребители - качете информацията за Цвети на тези сайтове. Приканете и Вашите потребители да популяризират кампанията.

Ето как сме го направили ние - с 3 точни и ясни стъпки

Когато на хората им се дадат точни и ясни стъпки за това как могат да помогнат - има по-голям шанс за по-голяма ефективност.

Също така всички Вие имате познати блогъри и други хора с посещавани сайтове - предайте информацията и на тях.

Нека всички заедно да помогнем на Цвети да се оправи !
 
Re: За хора с големи сърца

Да, момичето е инициативно. Радвам се че си й помогнал :)

Дам, лично съм си писал с нея и има такава реклама в сайта ми.
 
Re: За хора с големи сърца

Майките са голяма сила когато се организират :) Ъп-вайте от време на време темата, за да я виждат повече хора - като гледам ще мине доста време, преди Цвети да успее да набере необходимите средства.


Ние също помагаме, с каквото можем - http://forum.mamita-bg.com/index.php/topic,8905.0.html
 
Re: За хора с големи сърца

Сумата не е огромна, но си е прилично голяма - 4 или 5 процедури по 6 500 евро = между 52000 и 65000 лева - доста прилична сума

Цаката е в масовостта - може по левче да дадат, ама като го направят много хора и се получава. Та точно тук е номера - трябва да се направи масова кампания, а за това можем да помогнем всички ние чрез популяризация по различни пътища.

Дано повече колеги да откликнат :)


Дано се развият добре нещата, сумата не е огромна и се надявам бързо да се събере.
 

Горе