За SMS Рекламата ?

irgy.net

Senior Member
Ще помоля някой, който е в час и е ползвал така набралата популярност SMS реклама, да направи нещо като туториал. Т.е да постне тук подробности за какво иде реч.
Кой оператор се ползва за смс-ите , готов widget ли се взима за моментното добавяне на линковете или ръчно ги вкарвате и т.н. и т.н.

Re: За SMS Рекламата ?

Вече се отказах, то не стига че по-голямата част от парите ги взема друг, ами накрая те режат и за това че някой не си платил сметката за гсм. Е**на работа.

Зависи, например на смс от 4.80 се взима половината, т.е. получаваш 2 лева, 80ст са ДДС. За мен са много удобни СМС-ите. А това за неплатените сметки не е кой знае колко - около 3-4%.

Здравейте имам въпрос за SMS реклама и реших да не правя нова тема а да извадя наяве тази 🙂

Регистрирах се в Mobio и ми одобриха и активираха акаунта. Вече мога да създавам нова смс услуга. Сложих си и добавката към вордпресс. Интересум се обаче как може да се направи тази услуга да е за определен брой импресии и къде се задават те? След като създам услугата ли се настройва.

Писах на Mobio но още не са ми отговорили, а в хелп центъра при търсене на думата импресии няма попадение.

ЕДИТ: Сега ми отговориха и се оказа че нямат такава услуга и трябва аз да си модифицирам модула сам. Явно ще трябва да погледна как ще стане. Ако някои има нещо готово или го е правил може да подскаже 😉

Последно редактирано:

Импресиите ги регистрираш при теб
Мобио първо нямат информация за тях и второ не е в портфолиото им с услуги тази дейност.
За какъв тип сайт става дума? С какъв софтуер се движи?

Импресиите ги регистрираш при теб
Мобио първо нямат информация за тях и второ не е в портфолиото им с услуги тази дейност.
За какъв тип сайт става дума? С какъв софтуер се движи?

На Wordpress е сайта. Тъй като гледам ще трябва да си модифицирам малко техния плъгин. Да добавя трупане на показванията в база от данни и проверка за бройката преди показване или нещо такова. Ще пробвам когато имам време. Ако имате нещо готово както казах може да споделите.

Привет, ние имаме готов модул към нашата СМС платформа за визуализиране на СМС реклами. Единственото, което ти правиш след като ти дефинираме услугите, е да вмъкнеш един <script> в кода на сайта ти.

За да не се приеме като реклама, не пускам линк към сайта ни, пиши ми на лично ако искаш подробности.

Поздрави

Back
Горе