SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Знаете ли нещо за bux.to

Re: Знаете ли нещо за bux.to

Тук не мисля, че се толерират подобен род програми. Има далеч по смислени начини за изкарване на пари от интернет от зомбиращото кликане.

М др добре дошъл и дано откриеш другите начини
 
Re: Знаете ли нещо за bux.to

Тук подобен тип програми не ги обичаме много, много. Все пак разгледай форума, ще намериш много по-добри начини да си изкараш някой друг лев
 
Re: Знаете ли нещо за bux.to

Мерси за съветите, пробвам различни методи и случайно попаднах на това. Но щом казвате, че няма смисъл, ще се огледам за нещо друго
 
Re: Знаете ли нещо за bux.to

Единствения смисъл е да направиш подобен сайт и да печелиш от него. Все пак bux.to са спечелили милиони. Всеки един успешен сайт може да ни научи на нещо ново.
 
Re: Знаете ли нещо за bux.to

Абе, то май излиза, че ти им плащаш :) А те на теб нещо друго, но не и пари :/
 
Re: Знаете ли нещо за bux.to

Моят съвет е всички да бягате от bux.to - bux.to is scam!
Ето виж как става разплащането при тях:
"Thursday 02 Apr 2009 11:35 AM $ 250 AlertPay/Card Pending Audit"

Мина повече от година а парите ми ги няма ... вече имам $ 1721, които се натрупаха от реферали за година и нещо, а аз още тези пари не съм получил, пиша им ежедневно, но няма отговор ... това е пълна измама. И не само аз мисля така!
 

Горе