SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

man0l

New member
Здравейте,
проверих цената на Copyscape API, но се оказа 0,5 цента / търсене, което не ме устройва много много за безплатна услуга :)

Знаете ли някое безплатно API ? Другият вариант е да се симулира събмит на форма с PHP в някои от безплатните услуги за проверка на съдържанието.
 
Re: Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

Имам идея как да го хакна, но не ми харесва как работи услугата. Индексът им е много стар. Оказа се, че аз си стоя спокоен, че никой не ме краде, а в същото време съдържание, което Copyscape ми казва, че е не е копирано, е откраднато вече на 5-6 места.

Уязвимостта им е в това, че приемат поддомейните като отделни сайтове. Ако чрез Wildcard направиш примерно адресите в сайта ти да се достъпни чрез *.domain.com/page/, примерно randomtext.domain.com/page/, тогава дори да са ти изтекли безплатните заявки за този домейн, ще се излъжи чрез поддомейна.

Оттам нататък има много начини да им заобиколиш защитите и да си проверяваш колкото искаш ;)
 
Re: За: Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

Re: За: Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

Добре ще е да им пишеш да си го оправят :).

Няма как да си го оправят, защото ще изрежат всички услуги, базиращи се на поддомейни, примерно WordPress.com, Blogspot, Hit.bg... ;)
 
За: Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

За: Знаете ли API за проверка на уникалност на съдържание?

Това е интересна уязвимост ;)
 

Горе