Идеи за домейн, който няма какво да го правя?

combatsambo

New member
Пичове, случая е такъв, че преди време купих един домейн за проект, който реализирах със същия домейн, но с друг завършек ( .us, а не .com ), та .ком домейна ми остана, какво мога да го правя?

мислех си дали може някак да спомогна на главния проект с този домейн?
ще се радвам на всички съвети.

предварително благодаря

Re: Идеи за домейн, който няма какво да го правя?

На мен ли ми се спи и не виждам домейна или не си го споменал ?
Ако не си го споменал единственото, което мога да те посъветвам е да го насочиш към другия домейн или да развиеш съпътстващ сайт и двата сайта да си "помагат".

домейна е същия като този на подписа ми, само че е .ком.
Ако го развия и него по същия начин, няма ли да се подпокрият и двата и туко виж този .ком излезне в някои резултати преди главния ..?

Главния проект е предзначен за България. Ако ще се пуска нещо чуждо, то ще е просто чужда версия на сайта..

Може да пуснеш Wordpress MU + Buddypress за ползване от посетителите на сайта ти. Разбира се ще получаващ купища спам, обаче и от него ще печелиш, защото това ще е безплатно SEO за теб - ще линкваш от блоговете към основния си сайт 😉

Ако добре съм те разбрал - проекта за който говоря определено не включва ползването на блогове от посетителите ми. Малко таргет групата е по-различна.

Ами тогава оставяш само спамерите да пишат. Това разбира се само, ако нямаш по-добра идея (по-добре хостинг за splog-ове, отколкото нищо). Някои смелчаци даже си монетизират хостовете за splog-ове с AdSense, обаче е по-изгодно с линкове (AdSense банват, а спамерите пишат каквото си искат).

Ако доставчикът на хостинг изпищи просто правиш пренасочване 301 към някой друг твой сайт и получаваш безплатни линкове от спамерите.

Back
Горе