Идея за Домейн...

Virosss

New member
Здравейте всички,
малко ми е трудно да опиша какво точно искам от вас, но все пак съм се решил да опиша с 2 думи и после за недоразбралите да обяснявам допълнително 😀 . В началото на годината си купих домейн+хостинг и реших на него на пусна Социална Мрежа, нещо като блог система и тем подобни, но се оказа, че за сам човек не е кой знае колко лесно да поддържа услугите на ниво и то с не много добрите си познания... Малко преди да изтече хостинга ми от 3 месеца, забелязах, че интерес към сайта имаше, макар и малък и с всеки изминал ден посещенията му растяха, въпреки, че въобще не си давах зор да му правя СЕО оптимизация... но до тук с празните приказки, в край на сметка реших, че сам е невъзможно да се оправя с този проект и затова се отказах и не предплатих хостинг услугата и съответно от хостинг компанията затриха сайта... и сега ми се ще да пробвам с нещо друго, понеже обърнах внимание, че домейна макар за толкова кратък живот е направим ПР4 и мисля, че има хляб в него, въпроса е в каква ниша да продължа да го развивам... Някой може ли да ми даде идея?!? В момента домейна си стои така, а не ми се ще да похабявам хубавия ранг 😉 Доколкото може да се каже, че е хубав 😉 Домейна е dipal.net за по любопитните... благодаря много предварително за въпросните отговори. Лека и Спорна от мен... до следващият пост 😉

Re: Идея за Домейн...

Андоне, пробвай с онова чудо което ме караше да тествам. Мисля че ще стане добре 🙂

За кое говориш братчед, че нещо ми се губят спомените 😉

Здравей,

Можеш ли да зададеш въпроса пак, но в 2 изречения ?

Идея за какво търсиш ?

Доколкото разбрах се чуди в каква ниша да развива домейна.
Колкото и да ми е странно на мен този домейн никакви идеи не ми докарва...
Освен социална мрежа 🙂 нещо, като мрежата на дипал...

Еми всъщност беше социална мрежа... ама сам немога да се справям, затова търся идеи за какба друга ниша би било интересно да се ползва това име... един вид запазена марка, макар, че след като го измислихме с идеята да е запазена марка, се оказа, че незнам си колко фирми има такива... ;( Ама така е първо се проверява измисленото... '😉

Ако решиш да продадеш домайна, обаждай. 🙂

Back
Горе