Избор на чуждестранен хостинг

nedko

New member
Здравейте.
Трябва да трансферирам единия си хостинг план поради ред причини и реших да пробвам чужд такъв.
Моля предложете ми такъв до около 100-130 лв./г. без лимит на хостваните домейни.
Имаше и един сайт преди време с купони за намаление към големи сайтове включително и хостинг компаниите.
Ще бъда благодарен ако някой ми помогне в избора.

Re: Избор на чуждестранен хостинг

хостгатор?

те са вдигнали цените, но все още цената при три годишно предплащане е прилична. Малко излиза извън твоя бюджет, но доста хора ги ползват. http://www.hostgator.com/shared.shtml

имат обаче някакъв олигофренски навик да ти връщат парите, два пъти ми връщаха предплащане за три години

в момента дебелата крава имат промоция 44 долара годишно всичко ънлимитид, но някои не са във възторг от тях. Аз не ги ползвам така, че нямам преки впечатления

http://www.fatcow.com/fatcow/fatcow.bml?ref=tn

ето ти сайт за ревю на хостинги

http://hostjury.com/reviews/ от менюто в дясно можеш да изкараш и много други хостинги по буква

Преди година се минах с въпросния Черен петък и си взех хостинг от Хостгарор. Не знам дали има връзка с промоцията или по принцип хостинг услугите им не струват, но си имах само главоболия с тях...

От няколко месеца съм на *thiswebhost (aff) и съм повече от доволен.

$6 на месец им е планът с Unlimited Sub/Addon Domains

Преди година се минах с въпросния Черен петък и си взех хостинг от Хостгарор. Не знам дали има връзка с промоцията или по принцип хостинг услугите им не струват, но си имах само главоболия с тях...

В очакване на 26 ноември и аз се чудех дали няма разлика в качеството между стандартно закупените планове и тези, точно от черния петък. Имаш ли друг акаунт при тях с който можеш да направиш съпоставка? Иначе имам два хостинга при тях, закупени са по стандартни цени и вече над 2 години съм доволен от услугите им, но специално за закупените по време на промоциите за черния петък нямам наблюдения и живо се интересувам от мнения на пробвалите до сега.

За съжаление не съм имал друг акаунт при тях, за да мога да направя реална съпоставка. Всичките ми сайтове бяха сравнително малки, със скромен трафик и въпреки това постоянно се губеше връзка с базите данни.

Мерси, Pifa, дано се включи някой колега който е ползвал специално офертата от черния петък и може да сравни стандартния план с нея. Иначе не мога да се оплача. Трафика от сайтовете ми на единия план средно на ден е над 7000, на другия около 3000 и според мен спокойно могат да си стигнат до над 10000, а са предимно с WP сайтове. Лятото на 2 пъти и аз съм ги хващал с прекъсване точно във връзката с базата данни, но и двата пъти беше за не повече от 15 минути. Имам инсталиран чекинг за hostup, проверява на всеки 30 минути и според рапортите от чекинга нямат издънки. Единия път при прекъсването на връзката към базата стана докато бях на един от сайтовете и веднага се свързах с тях, обясниха ми че правят настройки по сървърите и до 10 минути ще са свършили, както и стана. Пробвал съм още 4 други хостинга, и за мен, до момента, по-добър хостинг за международни сайтове от Hostgator няма. Което не пречи скоро да пробвам и тези които си препоръчал 🙂

Последно редактирано:

Аз ползвам хостинг от liquidnethosting и съм супер доволен.
Интересен факт за тях е, че собствениците са българи.

Back
Горе